Jump to content
Booz

Ключ за акорд 2005

Recommended Posts

Моля ви, някой знае ли дали има начин да си намеря резервен ключ за Хонда Акорд 2.4 бензин 2005 г. В оторизирания сервиз ми казаха, че нов ключ се поръчва и чакаш 10 дни. Това ОК, но самия ключ струва около 400 лв. плюс 60 лв. за кодиране. И сега се чудя дали не мога да си поръчам отнякъде ключ и тук само да го кодирам? Със сигурност "Бултрако" като единствен представител на Хонда надуват цените на всичко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си поръчах заготовка от USA за около 90 лв.Ключаря ми го наряза за 10 лв. обаче се оказа че чипа на имобилайзера вграден в заготовката е друг модел като за произведени в америка акорди,та се наложи да сменя и него за педесетина лв.След това се оказа че и дистанционното вградено в заготовката не комуникира с алармата и не отключва колата поради горната причина.И в края на краищата имам ключ който отключва колата и стартира двигателя но дистанционното не работи.Така че ако си поръчваш заготовка от чужбина гледай да е от европа.Между другото алармата може да се включва и изключва само сключа с двукратно завъртане.1-завърташ на 1/4 оборот,връщаш в изходно положение(заключваш),2-повтаря се същото действие веднага след заключването и алармата се включва.По същия начин се отключва и изключва алармата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...