Jump to content
stasko0o

Прелюд х23 турбо някой който може да го направи ?

Recommended Posts

незнам дали точното място за темата е тук но... Има ли някой колега(и) който би се хванал да направиме прелюда(х23)турбо ?? Не ме интересуват овърдраив хеед или драгповер и тн гледам че има доста колеги който правят но незнам към кого да се обърна от София съм.Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сигурен ли си,че искаш точно това.имаш ли 3-4 хиляди лева като за начало.знаеш ли че турбото за да стане добре се искат много неща.пари,нерви,акъл,практика,демек някои дето го е правил доста пати.също иска и доста четене по чуждите форуми.колко h23 си видял турбинирани в бг.знаеш ли че трява да караш само със 100 октана.да не би да искаш глава от h22,с някой друг спортен вал,изпускател,всмукател,дросел и.т.н.може би е по добре.говори с Ачо.той турбинира h-серия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично в България не съм видял нито едно х23 с турбо парите като за началните неща съм ги посабрал то и без това от рас не става за акъла и другите работи то е ясно аз немога да си го направя но нещо май доста хора твърдят,че ако искам да си дам парите по добрия вариянт е един франкенщаинп.п Идея кой освен Варненската секта :D може да направи франкенщайн ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КОлега така е много общо казано кой да е турбинира????? Според мен първо си кажи какви са ти плановете за колата как я виждаш какви коневторо кажи какво налягане ще се целитрето какво имашчетвърто мотора ще се бара ли Чак като уточниш тези неща някой може по сериозно да ти обърне внимание, да ти обясни какво следва да направиш, към кого да се обърнеш и какво ще ти е нужно още да закупиш.Иначе монтажа е супер лесен,знай че дребните работи спъват работния процес. Ако бях от София да ти помогна ама пусто съм от Бургас и няма как,за съвети нещо или пиши едно лично може и скайп и по телефона ако желаеш пак става :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ф22 с глава от х22 е по удачния вариант(също и ф20 с х22 глава).Специално х23 не мисля че е удачен вариант за турбо.По добре направи друг мотор а този да го продадеш.И да го турбинираш,с това никасилово покритие няма да изкара много,а и отделно самия двигател е проблеменпп.Досега наистина не съм чул да са се появили други франкенщайн варианти освен при нас във Варна(то единия е мой проект де)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...