Jump to content
Guest Demon

Тунинг изложение в София....снимки

Recommended Posts

Guest Demon

Здравейте, ето малко снимки от изложението в зала Фестивална. Щях да направя повече снимки, но ми падна батерията на тел. :angry: Имаше още един колега, дано той добави още ;) Имаше и новия сивик, както и най-последния акорд (лукс) ;)Link: Снимки от изложението.п.п. В частта с "Автомивката по бикини" видях колата на един наш съклубар. Едната от мадамите дето я миха малко я потроши, жал ми стана за момчето! Тя тръгна да се катери по предния капак и се подхлазна, та как не потроши всичко по колата незнам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Ако знаех ,че ше има безплатно измиване на Хонди...щях да да прескоча и аз да ми изтъркат 'хеча'....:angry:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Утре мисля и аз да мина за финалите :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Ако знаех ,че ше има безплатно измиване на Хонди...щях да да прескоча и аз да ми изтъркат 'хеча'....:angry:;)

<{POST_SNAPBACK}>

а ако големия задник се беше стоварил на твоя преден капак ;) (снимка 33)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Извинявам се за офтопика, но да разкажа нещо интересно. Случва ми се много често да срещам коли на съклубари около места, където имам апартаменти. Колата от снимките, сивата, съм я виждал спряна пред един денонощен магазин на Стамболийски. А преди около година колата на магнума беше спряна в Казанлък до на дядо ми блока! :angry: Интересно съвпадение просто.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Извинявам се за офтопика, но да разкажа нещо интересно. Случва ми се много често да срещам коли на съклубари около места, където имам апартаменти. Колата от снимките, сивата, съм я виждал спряна пред един денонощен магазин на Стамболийски. А преди около година колата на магнума беше спряна в Казанлък до на дядо ми блока!  :angry: Интересно съвпадение просто.

<{POST_SNAPBACK}>

Явно имаш много апартаменти и много ги обикаляш, за това... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

На някой от снимките си познах стария ми ауспух :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

пича със CRX-а го видях на един абитурентски беше спрял точно до мента много убава кола има поздрави а снимките са готски :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Е така е как да не ти падне батерята, като гледам на автомивката там е станала сериозна фотосесия! :D А то и аз понаправих снимки но за разлика от Demona ми останаха малко пози и за колите, до довечера ще гладам да ги кача. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

незнам ....ама тия кой ги пусна да мият коли....малее адски гадни па*и...свине....а таз дибелата как му се е фраснала върху на пича с ЦРХ-са туда и парите ..нямам думи....ебах таз мис автомивка ли е та кво е :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:(:D за това 3 лв за вход??? :rolleyes: то май на нашите срещи по- се наглеждаме на коли и мацки (нали нашето си е най хубаво) :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

е 3лв са литър и половина бензин все пак, не са 30 :rolleyes: примерно колата на колегата BOSS`HOGG заслужава да се види, а сигурно има и други интересни неща...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

дай тогава 3 лв и на мен за нещо по-качествено :rolleyes:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
Отговорено (Редактирано)

е 3лв са литър и половина бензин все пак, не са 30 :D

примерно колата на колегата BOSS`HOGG заслужава да се види, а сигурно има и други интересни неща...

<{POST_SNAPBACK}>

Наистина е така, не беше лошо за цената си. Просто батерията на телефона ми беше на една чертичка и не можах да снимам достатъчно. Абе мероприятието става :rolleyes:

Искефиха ме много най-последния Акорд (Лукс) и последния Сивик, нямаха тунинг, но достойно седяха между останалите с тунинга и по нищо не личеше, че трябва да се пипа по тях :(

Общо взето автомобилите представени там бяха на обикновени хора, които са си ги правили както на тях им харесва. Имаше един варненски Сивик, който беше много як и ебаси музиката имаше вътре :D:D

п.п. А тази дебелата като се изтърси на CRX-а на капака, чак мен ме заболя ;) като видях как се огъна на вътре и после как се стича надолу с голямата си тежест и отнася оплътнението на предния капак, стана ми жал за момчето дето си гледаше колата от страни. А тя май повреди и нещо като въздухозаборник на тавана, защото се опита да се хване за него като се плъзгаше надолу.

Незнам мис какво са, но тази не беше за там :P

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Eто още малко снимки, но за съжеление нямам толкова опит с оптиката на телефона и качеството не е много добро. Все пак да отбележа че на изложението имаше един прелюд който беше направен уникално откъм музика и може да се види на снимки 35, 36 и 37 - имаше тука една тема по въпроса че отвътре е с 18 колони и музиката му е излязла само към 10-рка, наистина беше нещо страхотно! :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

п.п. А тази дебелата като се изтърси на CRX-а на капака, чак мен ме заболя  :fun:  като видях как се огъна на вътре и после как се стича надолу с голямата си тежест и отнася оплътнението на предния капак, стана ми жал за момчето дето си гледаше колата от страни. А тя май повреди и нещо като въздухозаборник на тавана, защото се опита да се хване за него като се плъзгаше надолу.

Незнам мис какво са, но тази не беше за там  :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

Мда, даже на тази снимка се вижда отлепеното уплътнение:

Публикувано изображение

Колкото до шоуто - беше екстра (дори по мое мнение надмина тунинг събора на Божурище, проведен преди близо месец), имаше добри коли, организацията беше на ниво :)

Ето снимки и от мен :)

П.П. Само не разбрах, защо се бяха изгаврили така с белия Прелюд BA4?

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe
Отговорено (Редактирано)

дай тогава 3 лв и на мен за нещо по-качествено :(

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

бате жоро отрепа рибата с тва :drunk:

на другата среща имаш 3 лева от мен

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ше ми даваш 6 лева, щот съм бате Тони :(:drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

колеги,здравейте.парво искам да ви благодаря за топлите думи и за признанието,което ми давате:БЛАГОДАРЯ.За мен това значи много,защото освен че дизайна е 100% мой,и 70-80% от изпълнението също е мое.радвам се че мойта "Хондолиза Пайсе...:P))" среща одобрение.съжалявам че не успях да дойда на последната сбирка,но....другият път.кагете ми как да кача малко снимки?(не съм много в час с тези неща).до скоро от мен. П.С. а на феста се запознах с Варненски представители на "братството"-страшни пичове са.Поздравления :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

колеги,здравейте.парво искам да ви благодаря за топлите думи и за признанието,което ми давате:БЛАГОДАРЯ.За мен това значи много,защото освен че дизайна  е 100% мой,и 70-80% от изпълнението също е мое.радвам се че мойта "Хондолиза Пайсе...;)))" среща одобрение.съжалявам че не успях да дойда на последната сбирка,но....другият път.кагете ми как да кача малко снимки?(не съм много в час с тези неща).до скоро от мен.  П.С. а на феста се запознах с Варненски представители на "братството"-страшни пичове са.Поздравления :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

В кой какво кара са ти обяснили как да качиш снимките. Видя ли го? Айде чакаме.

п.п.Поздравления за добре свършената работа по Хондата, но трябваше да скриеш тая бухалка да не плашиш хората :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Извинявам се за офтопика, но да разкажа нещо интересно. Случва ми се много често да срещам коли на съклубари около места, където имам апартаменти. Колата от снимките, сивата, съм я виждал спряна пред един денонощен магазин на Стамболийски. А преди около година колата на магнума беше спряна в Казанлък до на дядо ми блока!  :) Интересно съвпадение просто.

<{POST_SNAPBACK}>

щото дядо ти живее, дето Магнума е расъл 20 години :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...