Go4y 9 #1 Публикувано 27 Юли, 2011 (Редактирано) някой знае ли от къде мога да намеря такава решетка (без емблема) за 6ген. хеч или ако някой продава същата нека да пише... по принцип бих пуснал тема в купува ......................... тук темата... мерси предварително Редактирано 4 Август, 2011 от Dragi4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #2 Отговорено 27 Юли, 2011 (Редактирано) Колега,защо не си я направиш сам,много е лесно!Виж в проекта ми,снимки,ще видиш как е станало!Трбва и един хлайф,за да изрежеш старата,мрежа (продават се в магазина),но според мен ако си намериш пласмасова,от някоя стара броня ще е най-хубаво,при всеки заварчик на брони има части и парчета!Изпрязваш и мрежата и я захващаш за маската и си готов! Редактирано 4 Август, 2011 от Dragi4 МолÑ� не цитирайте предходното мнение 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 3 Август, 2011 Модела е MUGEN (ако става дума за този) Виж тук 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Who Run It 3 #4 Отговорено 4 Август, 2011 (Редактирано) Мерси много колега бях се убил да я търся ще почерпя някои път само се засе4ем Редактирано 4 Август, 2011 от Dragi4 Ð�е цитирайте предходното мнение 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове