Jump to content
ivankirichev

биксенон за акорд 7

Recommended Posts

Искам да сложа биксенон но незнам дали е възможно, късите са ми с лупа а крушката в нея е едно към едно с тези за мигачите примерно (с цокъл). Някой запознат ли е може ли да се сложи на къси и дълги, как става и какъв модел точно трябва да си поръчам ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И късите и дългите светлини са с крушки H1,така че ще трябва да си купиш 2 отделни комплекта.На късите и аз съм си сложил,малко е трудно поставянето на крушките защото мястото е тясно.На дългите реших да не се занимавам защото закрепването на крушката е направено по друг начин и според мен ще се наложи по сериозно преправяне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На късите не са H1 а са такива с цокъл като тези за мигачите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На късите не са H1 а са такива с цокъл като тези за мигачите

Извинявай ама до сега два пъти съм си сменял изгоряла крушка на късите ,и двата пъти съм вадил и слагал съответно крушка H1.После сам си монтирах ксенон с захващане за крушка H1.Сменял съм и крушката на гбарита,тя е една малка без цокъл-само стъклен балон.Може и да се бъркам ама не ми се вярва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Прав си колега Н1 са и къси и дълги. Та в крайна сметка ако си купя 2 комплекта ксенон според вас ще мога ли да го монтирам, трудно ли става и налага ли се нещо да се реже, премаха или каквото и да било ? (в смисъл неискам да усирам колата заради едната си прещявка) примерно това http://www.ebay.co.uk/itm/H1-SLIM-LINE-XENON-HID-KIT-6000K-honda-accord-2003-/290591024088?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43a89323d8 гледам, че е "слим" предполагам че ще намеря място да сабера и двете баласти ?

Редактирано от ivankirichev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...