Guest joro_bul #1 Публикувано 24 Юни, 2006 живи и здрави и на всички Ви нови Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 24 Юни, 2006 да сте живи , здрави , прави и курави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #3 Отговорено 24 Юни, 2006 аидй честито на всички ви..мн здраве и късмет...на Iceman-a едни нови пружини за рождения ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 24 Юни, 2006 Много здраве и да получите по едни ангелски очи за подаръци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #5 Отговорено 24 Юни, 2006 честит ви рожден ден и от мен пожелавам ви по една VTI ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #6 Отговорено 24 Юни, 2006 честит ви рожден ден и от мен пожелавам ви по една VTI ка <{POST_SNAPBACK}> аз по две че даже ако в гаража влизат и 3-4 нема да е лошо да имаш а най перфектно си е 7(за секи ден от седмицата)айде дано секи хондажия да има по 7 витиайки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #7 Отговорено 24 Юни, 2006 ЧРД ! ....шшш я прати 1-2 бири по Еконт ве ....ко си са стиснал ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #8 Отговорено 24 Юни, 2006 Ч.Р.Д. да сте живи и здрави Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #9 Отговорено 25 Юни, 2006 Никога не е късно да се включи някой на патерици и да кажа едно ЧРД, да сте живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #10 Отговорено 25 Юни, 2006 Ч.Р.Д Живи и здрави да сте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #11 Отговорено 25 Юни, 2006 ч.р.д. и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #12 Отговорено 25 Юни, 2006 честито и от мене със закъснениеДа сте живи и здрави момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #13 Отговорено 25 Юни, 2006 Благодаря момчета за пожеланията.Незнам за VTi но аз лично съм хвърлил око на новият Акорд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #14 Отговорено 25 Юни, 2006 Мерси много на всички, а като гледам пожеланията - дай боже всеки му - да ви се връстат тъпкано! П.П. Ааа и Михо, пружинките са на лице от около седмица - друго си е като не си с твърдо окачване! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #15 Отговорено 26 Юни, 2006 ЧРД (с малко закъснение)Вярвам, че празненствата са били издържани в познатия ни стил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове