tisho92 7 #1 Публикувано 25 Юли, 2011 Здравейте колеги искам да попитам има ли халогени за 5-та генерация, не съм виждал такава с халогени. Обиколих днеска по-моргите и някой магазини за тунинг и ми казаха, че попринцип нямало такива. Да попитам има ли въобще и откъде може да се купят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 25 Юли, 2011 (Редактирано) има колкото щеш.втора употреба много трудно,но в ибеи има доста.свържи се с Ачката. ибейските им горат оргиналните крушки и лампичката в копчето,ма инак са ок.даже са с лупи и мога да кажа,че имат някав ефект ето ги на мойта в комплект с включени габарити на ейнджъл айс Редактирано 25 Юли, 2011 от dufosvti2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #3 Отговорено 25 Юли, 2011 Ясно мерси колега, но да те питам горе-долу колко пари излизат и кой е този колега Ачката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #4 Отговорено 25 Юли, 2011 (Редактирано) не съм сигурен дали на купето са като на хечбеk Редактирано 25 Юли, 2011 от dufosvti2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #5 Отговорено 26 Юли, 2011 Еднакви са на купе и хеч, а ника на Ачо е Founder А иначе ето как седят на купе: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове