Jump to content
Miss_Vip

Искам съвет!

Recommended Posts

Здравейте! От няколко месеца карам тъмно синя Хонда Сивик, от която съм много доволна и не мога да се оплача поне за сега. Проблема ми е следният - поради това че нямам гараж,колата ми е паркирана навън пред жилището ми. Въпреки асфалтирана ни улица, по колата ми ежедневно се натрупва пепел от улицата и се налага буквално през два дни да я мия Публикувано изображение . Колата на брат ми която също е паркирана до моята не е така... по неговата не залепва нито прашинка,а по моята децата пишат Измий ме... Публикувано изображение . На какво се дължи това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, та твоя "проблем" е породен от това, че колата ти просто не е пастирана и прашинките полепват по нея по лесно. При пастираните коли прашинките не полепват по колата а просто падат както и капчиците вода просто се стичат по колата. Аз днес измих моята и накрая я напръсках с топла вакса тя има същия ефект като тези пасти и прашинките не полепват. Предполагам, че по автомивките също правят тази процедура. В автомивките на OMV където си миеш сам колата със сигурност имат и за 2 минути срещу 2 лева минаваш цялата кола. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Благодаря за съвета, още утре ще пробвам :)

Редактирано от Tino
Предходно мнение не �е цитира !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема също е и че колата е тъмна,имам го същия проблем ,а и колата е намазана с вакса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С паста няма да се реши изцяло проблема (в БГ е много мръсно) ,но със сигурност ще е по добре от преди (след пастиране)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...