Miss_Vip 0 #1 Публикувано 23 Юли, 2011 Здравейте! От няколко месеца карам тъмно синя Хонда Сивик, от която съм много доволна и не мога да се оплача поне за сега. Проблема ми е следният - поради това че нямам гараж,колата ми е паркирана навън пред жилището ми. Въпреки асфалтирана ни улица, по колата ми ежедневно се натрупва пепел от улицата и се налага буквално през два дни да я мия . Колата на брат ми която също е паркирана до моята не е така... по неговата не залепва нито прашинка,а по моята децата пишат Измий ме... . На какво се дължи това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plsr 6 #2 Отговорено 23 Юли, 2011 Здравей, та твоя "проблем" е породен от това, че колата ти просто не е пастирана и прашинките полепват по нея по лесно. При пастираните коли прашинките не полепват по колата а просто падат както и капчиците вода просто се стичат по колата. Аз днес измих моята и накрая я напръсках с топла вакса тя има същия ефект като тези пасти и прашинките не полепват. Предполагам, че по автомивките също правят тази процедура. В автомивките на OMV където си миеш сам колата със сигурност имат и за 2 минути срещу 2 лева минаваш цялата кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miss_Vip 0 #3 Отговорено 23 Юли, 2011 (Редактирано) Благодаря за съвета, още утре ще пробвам Редактирано 23 Юли, 2011 от Tino Предходно мнение не Ñ�е цитира ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #4 Отговорено 24 Юли, 2011 Проблема също е и че колата е тъмна,имам го същия проблем ,а и колата е намазана с вакса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostata_v 9 #5 Отговорено 25 Юли, 2011 С паста няма да се реши изцяло проблема (в БГ е много мръсно) ,но със сигурност ще е по добре от преди (след пастиране) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове