Jump to content
Guest lookcho

Анти-Golf

Recommended Posts

Guest Stef

Верно?!?!?! баси, пратете малко и при нас!

<{POST_SNAPBACK}>

Мдаа - елАте повече !

На мен пък ми прави огромно впечатление как във Варна в едната лента стоят 10 коли а другите две са празни - само защото едната е жълта бус лента а другата е за наляво...но който идва си се нарежда чинно на голямата опашка в средната лента, освен разбира се ако не е със софийска регистрация - голям кеф - караш само в бус лентата и няма грижи ;)

Но там вероятно е заради полицаите пак - не знам как не са ме видяли досега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Мдаа - елАте повече !

На мен пък ми прави огромно впечатление как във Варна в едната лента стоят 10 коли а другите две са празни - само защото едната е жълта бус лента а другата е за наляво...но който идва си се нарежда чинно на голямата опашка в средната лента, освен разбира се ако не е със софийска регистрация - голям кеф - караш само в бус лентата и няма грижи  ;)

Но там вероятно е заради полицаите пак - не знам как не са ме видяли досега  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз съм го забелязал това и в Русе и в Пловдив. И си карат спокойно хората, чували са за пътните ленти и как се кара само в една от тях.....

Като тръгнат на светофар и виждат че следващия е още червен си потеглят спокойно, а не с мръсна газ и спирачки в поледния момент на следващия....

Май само тука в София сме велики шофьори и правилника за движение не важи за нас ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

то е ясно че в София има повече селендури, откъдето и да е другаделошото е че човек като е свикнал да го мачкат на пътя и той става като другите за да оцелее все пак в безумното движение...май трябва да се понаучим от т.нар. 'провинциални' градове ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

;) Е в Ямбол вече почти всички спират на пешеходните пътеки.Полицията реши да ни научи и на всички крастовища и клучови пътеки по 1 полицай без кола си седнал и я не спреш става с палката и вади кочана от чантата и ти пише.Чесно да ви кажа мнооого помогна ;)

<{POST_SNAPBACK}>

И при нас е така колега. Имаме си по по големите кръстовища по един униформен и като го видиш, искаш не искаш ще спазваш всичко, че иначе почва да пише;)

Мдаа - елАте повече !

На мен пък ми прави огромно впечатление как във Варна в едната лента стоят 10 коли а другите две са празни - само защото едната е жълта бус лента а другата е за наляво...но който идва си се нарежда чинно на голямата опашка в средната лента, освен разбира се ако не е със софийска регистрация - голям кеф - караш само в бус лентата и няма грижи  :P

Но там вероятно е заради полицаите пак - не знам как не са ме видяли досега  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз съм го забелязал това и в Русе и в Пловдив. И си карат спокойно хората, чували са за пътните ленти и как се кара само в една от тях.....

Като тръгнат на светофар и виждат че следващия е още червен си потеглят спокойно, а не с мръсна газ и спирачки в поледния момент на следващия....

Май само тука в София сме велики шофьори и правилника за движение не важи за нас ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Така е... трафика ни не е от най натоварените а и тези ченгета навсякаде доста помагат за спокоиното шофиране из града;) Има го и факта, че всички главни пътища а и не само тях ги ремонтираха основно преди 2 години и сега не се налага да караш като на писта за биатлон ;) Вярно е, че вече пак са почнали да се поразбиват ама си е на светлинни години разлика от това което беше преди :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GTI_16v

хаха ква тема имало у тоя форум.... Голфовете ши са ви виновни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

хаха ква тема имало у тоя форум.... Голфовете ши са ви виновни  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

не те са виновни а тези който ги карат ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

хаха ква тема имало у тоя форум.... Голфовете ши са ви виновни  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

а ти защо така ще правиш бартер ? ;) бягаш от диагнозата ? ;) ... сега сериозно ... колата голф е кофти ама нищо лично ... и аз бях в грешка едно време и я почитах ама се поправих и сега карам всичко друго ;) ... проблема казах е в шофьора голф ;) ... не казвам че познавам хондите като коли , отскоро карам такава ,но звука на двигателя след 6К оборота е нещото което ме кара да я обичам ;) ...аз така си карам 1-ва 7500 -> 5-та 1500 :D това в града когато има мегдан ...много е полезно ,опъва ти се кожата на лицето ...

айде стига съм писал глупости !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

EEEEEEEEEEEEeееееееееееееееее лудница ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Това за голф коли и шофери донякъде е вярно а какво ще кажете за каруцарите с Мерцедес и Бмв или манекенки с джипове те навсякъде са с предимство па недай си боже да се ударят в теб има да си плащаш защото идват ченгетата и те изкарват теб виновен и ако нямаш малко връзки отиваш под леда мисля че те тия са по-опасни от шоферите на голф а че всеки прави простотии понякога е факт неоспорим номера е да не става маниер на каране. Това за полицаи да висят на кръстовищата точно в София никакъв смисъл те неспирането на пешоходни пътеки не го броят за нарушение както и навлизане в забранена улица.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Подушвам поредната заслужено заключена тема :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...