Guest Stef #41 Отговорено 10 Юли, 2006 Верно?!?!?! баси, пратете малко и при нас! <{POST_SNAPBACK}> Мдаа - елАте повече !На мен пък ми прави огромно впечатление как във Варна в едната лента стоят 10 коли а другите две са празни - само защото едната е жълта бус лента а другата е за наляво...но който идва си се нарежда чинно на голямата опашка в средната лента, освен разбира се ако не е със софийска регистрация - голям кеф - караш само в бус лентата и няма грижи Но там вероятно е заради полицаите пак - не знам как не са ме видяли досега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #42 Отговорено 10 Юли, 2006 Мдаа - елАте повече ! На мен пък ми прави огромно впечатление как във Варна в едната лента стоят 10 коли а другите две са празни - само защото едната е жълта бус лента а другата е за наляво...но който идва си се нарежда чинно на голямата опашка в средната лента, освен разбира се ако не е със софийска регистрация - голям кеф - караш само в бус лентата и няма грижи Но там вероятно е заради полицаите пак - не знам как не са ме видяли досега <{POST_SNAPBACK}> Аз съм го забелязал това и в Русе и в Пловдив. И си карат спокойно хората, чували са за пътните ленти и как се кара само в една от тях.....Като тръгнат на светофар и виждат че следващия е още червен си потеглят спокойно, а не с мръсна газ и спирачки в поледния момент на следващия.... Май само тука в София сме велики шофьори и правилника за движение не важи за нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #43 Отговорено 10 Юли, 2006 то е ясно че в София има повече селендури, откъдето и да е другаделошото е че човек като е свикнал да го мачкат на пътя и той става като другите за да оцелее все пак в безумното движение...май трябва да се понаучим от т.нар. 'провинциални' градове ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #44 Отговорено 10 Юли, 2006 Е в Ямбол вече почти всички спират на пешеходните пътеки.Полицията реши да ни научи и на всички крастовища и клучови пътеки по 1 полицай без кола си седнал и я не спреш става с палката и вади кочана от чантата и ти пише.Чесно да ви кажа мнооого помогна <{POST_SNAPBACK}> И при нас е така колега. Имаме си по по големите кръстовища по един униформен и като го видиш, искаш не искаш ще спазваш всичко, че иначе почва да пише Мдаа - елАте повече ! На мен пък ми прави огромно впечатление как във Варна в едната лента стоят 10 коли а другите две са празни - само защото едната е жълта бус лента а другата е за наляво...но който идва си се нарежда чинно на голямата опашка в средната лента, освен разбира се ако не е със софийска регистрация - голям кеф - караш само в бус лентата и няма грижи Но там вероятно е заради полицаите пак - не знам как не са ме видяли досега <{POST_SNAPBACK}> Аз съм го забелязал това и в Русе и в Пловдив. И си карат спокойно хората, чували са за пътните ленти и как се кара само в една от тях.....Като тръгнат на светофар и виждат че следващия е още червен си потеглят спокойно, а не с мръсна газ и спирачки в поледния момент на следващия.... Май само тука в София сме велики шофьори и правилника за движение не важи за нас <{POST_SNAPBACK}> Така е... трафика ни не е от най натоварените а и тези ченгета навсякаде доста помагат за спокоиното шофиране из града Има го и факта, че всички главни пътища а и не само тях ги ремонтираха основно преди 2 години и сега не се налага да караш като на писта за биатлон Вярно е, че вече пак са почнали да се поразбиват ама си е на светлинни години разлика от това което беше преди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GTI_16v #45 Отговорено 10 Юли, 2006 хаха ква тема имало у тоя форум.... Голфовете ши са ви виновни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #46 Отговорено 10 Юли, 2006 хаха ква тема имало у тоя форум.... Голфовете ши са ви виновни <{POST_SNAPBACK}> не те са виновни а тези който ги карат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #47 Отговорено 10 Юли, 2006 хаха ква тема имало у тоя форум.... Голфовете ши са ви виновни <{POST_SNAPBACK}> а ти защо така ще правиш бартер ? бягаш от диагнозата ? ... сега сериозно ... колата голф е кофти ама нищо лично ... и аз бях в грешка едно време и я почитах ама се поправих и сега карам всичко друго ... проблема казах е в шофьора голф ... не казвам че познавам хондите като коли , отскоро карам такава ,но звука на двигателя след 6К оборота е нещото което ме кара да я обичам ...аз така си карам 1-ва 7500 -> 5-та 1500 това в града когато има мегдан ...много е полезно ,опъва ти се кожата на лицето ...айде стига съм писал глупости ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #48 Отговорено 10 Юли, 2006 EEEEEEEEEEEEeееееееееееееееее лудница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #49 Отговорено 10 Юли, 2006 Това за голф коли и шофери донякъде е вярно а какво ще кажете за каруцарите с Мерцедес и Бмв или манекенки с джипове те навсякъде са с предимство па недай си боже да се ударят в теб има да си плащаш защото идват ченгетата и те изкарват теб виновен и ако нямаш малко връзки отиваш под леда мисля че те тия са по-опасни от шоферите на голф а че всеки прави простотии понякога е факт неоспорим номера е да не става маниер на каране. Това за полицаи да висят на кръстовищата точно в София никакъв смисъл те неспирането на пешоходни пътеки не го броят за нарушение както и навлизане в забранена улица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #50 Отговорено 11 Юли, 2006 Подушвам поредната заслужено заключена тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове