Jump to content
Guest p0nka7a

Централно

Recommended Posts

Guest p0nka7a

А бе на някои спичало ли ми е централното до сега?Възможно ли е да е от слаб акумолатор макар и да не ми се вярва.Значи с клуча си бачка перфектно.Отклучва-Заклучва.И копчето "Lock" бачка заклучва ги но някои пат само 1-ната.Но "Unlock" не бачка (само алармата се изклучва , обаче вратите не се отклучват супер досадно ) от какво може да е ?!?!помогнете плс :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Провери си машинката на шофьорската врата,ако се е разхлабила няма да ти се отваря и другата врата ,тъй като тя взима импулс от шофьорската обикновено :) Единият вариант от най-вероятните е да се е разхлабила,другият да ти е прехвърлила зъб(при този се сменя машинка струва 5-6лв.) :huh: Свали кората и виж не е сложно :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Прегледай си буксата, която свързва инсталацията на вратата към купето, много често корозират.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Утре запрятам ракави :huh: ,Мерси колеги.поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

По принцип тези машинки минават през модул за централно и вътре в тях има ключ които при заключване/отключване дава сигнал до модула и тои отключва заключва всички врати премери си с уред кафевия и белия кабел дали като се движи машинката подава инпулс ако не подава хвърляш я в наи близкия кош и си взимаш нова за 5,6 лв.А ако ти се играе разглабяш и ремонтираш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

На мен ми се беше случила същото.Проблемът беше, че връзката между машинката и лостчето за заключване на шофьорската врата се беше счупила.Оправих я сега всичко е ОК.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

А как точно се сваля кората, че и мойта предна дясна не работи.Или пък да ми препоръчате някой печен, да ми смени машинката.(Ама не някой да се учи на мойта. :) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Ами аз моята още не сам я погледнал защото нямаше време.Но предполагам че ще е от кабелите защото забелязах че когато я затворя по силно (и явно ако е прекъсната някоя жица се докосва ) и съответно се заклучва.А възможно ли е да е от алармата нещо ? Защото като боравя само с клуча всичко е наред? :):D:P .Ама маи ще тряя са ходи при някой който разбира а в Бургас май няма такива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

мойта едната не бачкаше понякога. махнах кората и напръсках със спрей за раздвижване навсякъде където ми се стори съмнително и заработи безотказно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Може и така да е и при мене,а как се сваля кората колко болта има и каде са долу горе ?Оринтировачно долу горе по нета ако може да ми кажете!??!Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

На 3 болта и щипки е. Болтовете са в дръжката за затваряне, под лостчето за отваряне и в тази чат към таблото. После щипките са отдолу и острани, лекичко с отверка точно до всяка щипчица надигаш, като внимаваш да не андереш боята и да не се строши щипката, второто въпрос на късмет и майсторлък. Успех. А и аз хвърлих една машинка с такива симптоми, новата работи без грешка сега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

А бе на някои спичало ли ми е централното до сега?

Възможно ли е да е от слаб акумолатор макар и да не ми се вярва.

Значи с клуча си бачка перфектно.Отклучва-Заклучва.И копчето "Lock" бачка заклучва ги но някои пат само 1-ната.Но "Unlock" не бачка (само алармата се изклучва , обаче вратите не се отклучват супер досадно ) от какво може да е ?!?!помогнете плс  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Пич в момента и аз съм на същото дередже с алармата

100 процента не е е от алармата мисля ,че е от машинката на шоф врата

Преди имах същия проблем и го оправих кат смених едно болче на мащинката ,където свързва две железца, и май пак се ее разхлабило , иначе като затворя по силно се оправя и ил икато го поразбутам малко заклучвачката на фратата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Ще я видим тая работа !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found