Jump to content
Guest alex22

имам въпрос

Recommended Posts

Guest alex22

здравейте имам такъв въпрос ако може някой да помогне имам хонда кончерто през колкото и сервиза и диагностики да минах всички казват че колата е в идеално състояние но като тръгна да я карам движи отвратително 4 и 5 скорости ги няма. изпреварвам по 30 мин ако някои може да помогне ще съм благодарен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Yama
Отговорено (Редактирано)

здравейте

имам такъв въпрос ако може някой да помогне

имам хонда кончерто през колкото и сервиза и диагностики да минах всички казват че колата е в идеално състояние но като тръгна да я карам движи отвратително 4 и 5 скорости ги няма. изпреварвам по 30 мин ако някои може да помогне ще съм благодарен

<{POST_SNAPBACK}>

alex22, тук със сигурност ще получиш отговор по проблема, но дай преди това малко повече инфо за какво става дума, как точно се държи колата?

п.с. И боцни един град на профила - ще ти е от полза !!! !

Редактирано от Yama

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alex22

alex22, тук със сигурност ще получиш отговор по проблема, но дай преди това малко повече инфо за какво става дума, как точно се държи колата?

п.с. И боцни един град на профила - ще ти е от полза :tease: !

<{POST_SNAPBACK}>

колата е 1.5 i

90 коня

върви нормално до 100 км не напълно чуства се че няма мощност

но след 100 е ужас набира супер бавно и ме е страх да изпреваря че се занимавам по полвин час със някой бес или камион !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Yama

колата е 1.5 i

90 коня

върви нормално до 100 км не напълно чуства се че няма мощност

но след 100 е ужас набира супер бавно и ме е страх да изпреваря че се занимавам по полвин час със някой бес или камион !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Преглеждал ли си горивния филтър? Ако е това скоро ще почне и да ти придърпва на високи обороти и наклони.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alex22

смених преди 1 седмица горивен маслен въздушен филтри смених свещи и гарнитура на глава на двигателя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

здравейте

имам хонда кончерто през колкото и сервиза и диагностики да минах всички казват че колата е в идеално състояние но като тръгна да я карам движи отвратително 4 и 5 скорости ги няма. изпреварвам по 30 мин ако някои може да помогне ще съм благодарен

<{POST_SNAPBACK}>

ами аз като искам да изпреваря и карам с около 100, бодвам 3-та, влизам над 4000 оборота и излитам :tease: ако опитваш на 5-та трудно се получава :ppp ако си пробвал така и не става, тогава наистина имаш проблем с колата. Пиша това, защото доста хора не са качвали над 4000 оборота, после се оплакват че не им вървели хондите......... !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

здравейте

<{POST_SNAPBACK}>

ами аз като искам да изпреваря и карам с около 100, бодвам 3-та, влизам над 4000 оборота и излитам :tease: ако опитваш на 5-та трудно се получава :ppp ако си пробвал така и не става, тогава наистина имаш проблем с колата. Пиша това, защото доста хора не са качвали над 4000 оборота, после се оплакват че не им вървели хондите......... :D

<{POST_SNAPBACK}>

То под 5000 оборота не е HONDA !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alex22

не се ли ебава двигателя когато се кара в такива обороти отначало като я взех под 4000 не падах и колата наистина си върви окно тава ли е нормалното каране за хонда че не съм запознат много добре с тези неща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

От малкия опит, който имам и от прочетеното тук-там разбирам, че тия двигатели са си просто така конструирани. При ниски оборото (до 3-4 хиляди) се държат като всеко всеки друг двигател, че дори и доста по-зле. Събуждат се и дават тръпката след 3,5 - 4 хил. оборота (Както каза колегата Maina 6th gen). А за това дали са опасни за него високите обороти - от познатите, които караха такива автомобили (не от рекламите) знам, че не. В края на краищата това си е номер присъщ само на Honda.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alex22

предположих че след като по сервизите казват че колата е ок другата причина да не върви е че не мога да я карам и май ще се окаже това проблема на колата :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...