Golden 9 #1 Публикувано 16 Юли, 2011 Здравейте колеги. Поразрових се в нета за метан станции до Обзор, обаче нещо не можах да намеря в близост до Обзор. Открих В Несебър и във Варна. Ако някой може да открие някоя по-близо, ще съм му много благодарен. Не ми се минават 40км за да зареждам.Благодаря ви предварително.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 16 Юли, 2011 Сори колега,но май наистина това са най-близките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #3 Отговорено 16 Юли, 2011 Сори колега,но май наистина това са най-близките.Според вас как ще е по добре.. От Варна ли да зареждам или от Несебър. Като гледам пътя към Несебър е на "зиг-заг" а до Варна е по-прав участък. Дали няма да е по икономично да минавам пътя до Варна от колкото до Несебър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #4 Отговорено 17 Юли, 2011 колега в несебър и варна други метан станции няма ! а й аз мисля че до несебър ще ти е по близко иначе във варна са 3 метан станциИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #5 Отговорено 17 Юли, 2011 Благодаря ви за информацията. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AbsolutHonda 22 #6 Отговорено 17 Юли, 2011 Ако това се отнася за селото бяла което е до обзор мисля,че ти е много близкоБяла: 1. Idromeccanica – 2 колонки гара Бяла на главния път София – Русе на 2 км. преди гр. Бяла тел. 0898-634685 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове