Guest Hondichka d14a2 #1 Публикувано 21 Юни, 2006 Какво мислите за концерта на Depeche Mode в София?Аз лично мисля че беше страхотен и беше на ниво. Доволна съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #2 Отговорено 22 Юни, 2006 Мдааа Трябваше да изпеят още две след трите допълнителни песни накрая, а пък те взеха, че се изнизаха Чудя се, дали някога ще дойдат пак в БГ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #3 Отговорено 22 Юни, 2006 Аз се преебах в последния момент се оказа ,че не могат да ми донесат билет радвам се ако сте се накефили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2 #4 Отговорено 22 Юни, 2006 Мдааа Трябваше да изпеят още две след трите допълнителни песни накрая, а пък те взеха, че се изнизаха Чудя се, дали някога ще дойдат пак в БГ? <{POST_SNAPBACK}> Според мен ниама да дойдат повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #5 Отговорено 22 Юни, 2006 Аз се преебах в последния момент се оказа ,че не могат да ми донесат билет !!! радвам се ако сте се накефили <{POST_SNAPBACK}> Жалко, защото в дата.бг цял ден се продаваха билети на номинални цени. Пред стадиона имаше също хора, които продаваха. Дори и един колега в последния момент му увиснаха два билета Според мен ниама да дойдат повече <{POST_SNAPBACK}> Ще поживеем, ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #6 Отговорено 22 Юни, 2006 може би ако им бях истински фен щях да преглътна кофти озвучението и умората в гласа на Дейвид. Както и това, че претупаха яко концертаНо пък публиката беше на ниво, много готини мацки навсякъде !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #7 Отговорено 22 Юни, 2006 !!! На колко концерта сте ходили до сега през живота си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #8 Отговорено 22 Юни, 2006 (Редактирано) Концерта беше невероятен, озвучението беше добро за на открито, малко слабичко и общо взето повече чувах виковете на хората.Иначе откъм визуални и светлинни ефекти друг такъв не е имало в България, поне аз не съм чувал и виждал.Кофтито беше за хората зад двата монитора в средата на игрището, те май не са чули и видяли много... Редактирано 22 Юни, 2006 от iSpider Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest japan #9 Отговорено 22 Юни, 2006 Прексална мултимедия, прекрасна сцена, прекрасна публикалошо озвучаване - много много слабо,50 мин чакане след Нова Генерация (е това го няма никаде!!!)по-голям транспортен хаос не бях виждал скоро....като цяло прекрасно преживяване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iXi #10 Отговорено 22 Юни, 2006 Лошо озвучаване - а разправяха че ще бъде по добро от на металика.Но като цяло - доволно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kkk #11 Отговорено 22 Юни, 2006 Ми какво да ви кажа ..снимам концертите в бг от 5-6 години и на по добър LIVE , като звук , сцена, светлина и мултимедия не съм бил...поне в България де...мисля че всичко беше супер.А най доволен съм от това че имаме снимани и първите 3 парчета от концерта...!!!...а иначе за гласа на Дейв ...мисля че за 26 години в бизнеса пее като звяр.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #12 Отговорено 22 Юни, 2006 ... от 5-6 години и на по добър LIVE , като звук , сцена, светлина и мултимедия не съм бил...поне в България де... <{POST_SNAPBACK}> За това по-горе попитах какъв ви е стажа с концертите. Аз от 6-7 години имам 1-2 пропуснати стойностни концертa, като не броя вчерашния Аз на ДМ не бях и не мога да коментирам. Имах билет, но го продадох. Просто осъзнах, че като цяло доста се различават като стил от музиката, която слушам и си трейд-нах билета още преди месец, а го имах от преди 6 Относно звука... чух много негативни мнения, но видях и много снимки от вчерашния концерт и като видях колоните колко са... Ми то смешна работа! Те за зала са малко! Същите колони бяха натъпкали и Megadeth, че и Machine Head в зала и там звука наистина си го биваше. Относно Metallica - колкото и да им се иска на всички фенове, че и медии, май такъв концерт в БГ скоро няма да има! Ако ще да дойде група със 100 декара въртящи се екрани, не ста'а! На Металика, който бил - бил! Който видял - видял! Аз мога само да ви разправям за него Стягайте се в кръста! След месец ще повторят Whitesnake, а после газ към Варна на MONSTERS OF ROCK P.S> btw, ако на Victor му се пише, той може да ви разкаже за много концерти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #13 Отговорено 22 Юни, 2006 Малко не е по темата ...ама утре в СЗ забиват "Скорпионите"...Аксел Руди Пел и т.н. ! Някой ако идва насам да свирка....ние с Maddog-а ше бъдем на баира до стадиона с бира в ръка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #14 Отговорено 23 Юни, 2006 ние с Maddog-а ше бъдем на баира до стадиона... <{POST_SNAPBACK}> Казва се "скръндза баир" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kkk #15 Отговорено 23 Юни, 2006 Само ще добавя, че освен фронт колоните на средата на игрището имаше две кули с още озвучаване които надали си видял на снимките колега, а относно Виктор ...Хипо обади се и ти и разясни малко за Лайфовете от последните години......и не хвали Дрийм Тиътър - моля хехех.И мисля че никои не сравнява Металика с ДМ..просто концерта си го биваше ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #16 Отговорено 23 Юни, 2006 ... които надали си видял на снимките колега... <{POST_SNAPBACK}> Видях ги и ги имах предвид като си дадох мнението И пак оф-топик, ти като си фен на LIVE-а, айде да се събираме за Варна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #17 Отговорено 23 Юни, 2006 Същите колони бяха натъпкали и Megadeth, че и Machine Head в зала и там звука наистина си го биваше. <{POST_SNAPBACK}> Абе да ти кажа аз не съм присъствал май на концерт в зала (освен зала 1 на ндк) който да е бил с хубав звук , освен може би на Living Colour. Бях и на въпросните 2 didko ... не знам как ти се е сторил хубав звука просто В тия зали христо ботев и зимния дворец винаги е пълна лютеница. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kkk #18 Отговорено 23 Юни, 2006 За Варна не искам да те разочаровам , ама надали и половината от групите които са обявени ще дойдат...иначе нищо против... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #19 Отговорено 25 Юни, 2006 didko ... не знам как ти се е сторил хубав звука просто В тия зали христо ботев и зимния дворец винаги е пълна лютеница. <{POST_SNAPBACK}> Ами тия концерти не бяха в тези зали Освен да са идвали пак и аз да съм пропуснал?! Helloween бяха в зимния, а и от техния звук съм доволен. Абе аз май забравих да кажа, че гледам да съм по-близичко до сцената За Варна не искам да те разочаровам , ама надали и половината от групите които са обявени ще дойдатСтига де Толкова пъти сменяха групите... най-после се задържа някакъв що годе стойностен списък и ти ми уби желанието да съм от първите с билети... Както и да е, то остана един месец, така че ще я видим тая работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #20 Отговорено 25 Юни, 2006 Ами тия концерти не бяха в тези зали Освен да са идвали пак и аз да съм пропуснал?! Helloween бяха в зимния, а и от техния звук съм доволен. Абе аз май забравих да кажа, че гледам да съм по-близичко до сцената Фестивална е същия та*ак . Просто тва са спортни зали и акустиката е крайно неподходяща за концерти. А на Helloween аз поне в средата на песента вече загубвах представа коя част свирят вярно е че всеки си има вкус ,ама аз на тва няма как да му кажа хубав звук .Както и да е , тука май в оффтопика нагазих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #21 Отговорено 25 Юни, 2006 вярно е че всеки си има вкус ,ама аз на тва няма как да му кажа хубав звук <{POST_SNAPBACK}> Ами значи ти освен на концерти на ТОТО, на други недей да ходиш Както и да е , тука май в оффтопика нагазих <{POST_SNAPBACK}> То не сме излизали от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest clockerman #22 Отговорено 28 Юни, 2006 знаете ли дали някаде е "качен" вече концерта ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове