Jump to content
Guest Hondichka d14a2

За концерта

Recommended Posts

Guest Hondichka d14a2

Какво мислите за концерта на Depeche Mode в София?Аз лично мисля че беше страхотен и беше на ниво. Доволна съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Мдааа :) Трябваше да изпеят още две след трите допълнителни песни накрая, а пък те взеха, че се изнизаха :) Чудя се, дали някога ще дойдат пак в БГ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Аз се преебах в последния момент се оказа ,че не могат да ми донесат билет :) радвам се ако сте се накефили :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2

Мдааа :)

Трябваше да изпеят още две след трите допълнителни песни накрая, а пък те взеха, че се изнизаха :)

Чудя се, дали някога ще дойдат пак в БГ?

<{POST_SNAPBACK}>

Според мен ниама да дойдат повече :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Аз се преебах в последния момент се оказа ,че не могат да ми донесат билет  !!!

радвам се ако сте се накефили :D

<{POST_SNAPBACK}>

Жалко, защото в дата.бг цял ден се продаваха билети на номинални цени. Пред стадиона имаше също хора, които продаваха. Дори и един колега в последния момент му увиснаха два билета :tease:

Според мен ниама да дойдат повече  :ppp  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Ще поживеем, ще видим ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

може би ако им бях истински фен щях да преглътна кофти озвучението и умората в гласа на Дейвид. Както и това, че претупаха яко концертаНо пък публиката беше на ниво, много готини мацки навсякъде !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

!!! На колко концерта сте ходили до сега през живота си? :tease::ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider
Отговорено (Редактирано)

Концерта беше невероятен, озвучението беше добро за на открито, малко слабичко и общо взето повече чувах виковете на хората.Иначе откъм визуални и светлинни ефекти друг такъв не е имало в България, поне аз не съм чувал и виждал.Кофтито беше за хората зад двата монитора в средата на игрището, те май не са чули и видяли много...

Редактирано от iSpider

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

Прексална мултимедия, прекрасна сцена, прекрасна публикалошо озвучаване - много много слабо,50 мин чакане след Нова Генерация (е това го няма никаде!!!)по-голям транспортен хаос не бях виждал скоро....като цяло прекрасно преживяване...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Лошо озвучаване - а разправяха че ще бъде по добро от на металика.Но като цяло - доволно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kkk

Ми какво да ви кажа ..снимам концертите в бг от 5-6 години и на по добър LIVE , като звук , сцена, светлина и мултимедия не съм бил...поне в България де...мисля че всичко беше супер.А най доволен съм от това че имаме снимани и първите 3 парчета от концерта...!!!...а иначе за гласа на Дейв ...мисля че за 26 години в бизнеса пее като звяр..:tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

... от 5-6 години и на по добър LIVE , като звук , сцена, светлина и мултимедия не съм бил...поне в България де...

<{POST_SNAPBACK}>

За това по-горе попитах какъв ви е стажа с концертите. Аз от 6-7 години имам 1-2 пропуснати стойностни концертa, като не броя вчерашния ;) Аз на ДМ не бях и не мога да коментирам. Имах билет, но го продадох. Просто осъзнах, че като цяло доста се различават като стил от музиката, която слушам и си трейд-нах билета още преди месец, а го имах от преди 6 ;)

Относно звука... чух много негативни мнения, но видях и много снимки от вчерашния концерт и като видях колоните колко са... Ми то смешна работа! Те за зала са малко! Същите колони бяха натъпкали и Megadeth, че и Machine Head в зала и там звука наистина си го биваше. Относно Metallica - колкото и да им се иска на всички фенове, че и медии, май такъв концерт в БГ скоро няма да има! Ако ще да дойде група със 100 декара въртящи се екрани, не ста'а! На Металика, който бил - бил! Който видял - видял! Аз мога само да ви разправям за него :):P

Стягайте се в кръста! След месец ще повторят Whitesnake, а после газ към Варна на :huh: MONSTERS OF ROCK :(

P.S> btw, ако на Victor му се пише, той може да ви разкаже за много концерти ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Малко не е по темата ...ама утре в СЗ забиват "Скорпионите"...Аксел Руди Пел и т.н. ! Някой ако идва насам да свирка....ние с Maddog-а ше бъдем на баира до стадиона с бира в ръка! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

ние с Maddog-а ше бъдем на баира до стадиона...

<{POST_SNAPBACK}>

Казва се "скръндза баир" :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kkk

Само ще добавя, че освен фронт колоните на средата на игрището имаше две кули с още озвучаване които надали си видял на снимките колега, а относно Виктор ...Хипо обади се и ти и разясни малко за Лайфовете от последните години...:huh:...и не хвали Дрийм Тиътър - моля хехех:(.И мисля че никои не сравнява Металика с ДМ..просто концерта си го биваше ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

... които надали си видял на снимките колега...

<{POST_SNAPBACK}>

Видях ги и ги имах предвид като си дадох мнението :(

И пак оф-топик, ти като си фен на LIVE-а, айде да се събираме за Варна? :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Същите колони бяха натъпкали и Megadeth, че и Machine Head в зала и там звука наистина си го биваше.

<{POST_SNAPBACK}>

Абе да ти кажа аз не съм присъствал май на концерт в зала (освен зала 1 на ндк) който да е бил с хубав звук , освен може би на Living Colour. Бях и на въпросните 2 didko ... не знам как ти се е сторил хубав звука просто :huh: В тия зали христо ботев и зимния дворец винаги е пълна лютеница.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kkk

За Варна не искам да те разочаровам , ама надали и половината от групите които са обявени ще дойдат...иначе нищо против...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

didko ... не знам как ти се е сторил хубав звука просто  :( В тия зали христо ботев и зимния дворец винаги е пълна лютеница.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами тия концерти не бяха в тези зали ;) Освен да са идвали пак и аз да съм пропуснал?! :D Helloween бяха в зимния, а и от техния звук съм доволен. Абе аз май забравих да кажа, че гледам да съм по-близичко до сцената :D

За Варна не искам да те разочаровам , ама надали и половината от групите които са обявени ще дойдат

Стига де :D Толкова пъти сменяха групите... най-после се задържа някакъв що годе стойностен списък и ти ми уби желанието да съм от първите с билети... Както и да е, то остана един месец, така че ще я видим тая работа :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Ами тия концерти не бяха в тези зали  ;) Освен да са идвали пак и аз да съм пропуснал?!  :D Helloween бяха в зимния, а и от техния звук съм доволен. Абе аз май забравих да кажа, че гледам да съм по-близичко до сцената  :D

Фестивална е същия та*ак . Просто тва са спортни зали и акустиката е крайно неподходяща за концерти. А на Helloween аз поне в средата на песента вече загубвах представа коя част свирят :D вярно е че всеки си има вкус ,ама аз на тва няма как да му кажа хубав звук :(.Както и да е , тука май в оффтопика нагазих :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

вярно е че всеки си има вкус ,ама аз на тва няма как да му кажа хубав звук :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами значи ти освен на концерти на ТОТО, на други недей да ходиш :D

Както и да е , тука май в оффтопика нагазих  :(

<{POST_SNAPBACK}>

То не сме излизали от него :D

:D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

знаете ли дали някаде е "качен" вече концерта ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...