Jump to content
Guest p0nka7a

Врати леко овиснали ?

Recommended Posts

Guest p0nka7a

А бе някои имал ли го е тоя проблем че мене адски мн ме дразнят така вратите,савсем леко е виснали ама дразни,някои ако знае как се поправя да каже плс.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Пантите са на болтове.Сваля6 подкалника и бърка6 от там развива6 надигаш затяга6 и бяга6..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Мерси още утре ги мятам , само се развива и завива ли няма ли да иска да се подлагат сшайби .. работи , толкова ли е лесно :worthy: ? Дано :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Според мен вратите увисват от чоповете които свързват двете панти. С течение на времето се износват и си увисват. Най-добре ще разбереш след като отвориш вратата и започниш да и обираш луфта и гледаш към пантите, тогава ще си покаже от къде е износването. Ако е от чоповете-свалеш вратата с пантите, вадиш чопа и тичаш на стругар да ти направи нови или ако чопът е износен неравномерно го завърташ и проверяваш дали има луфт. Макар че със завъртане е малко вероятно да постигнеш някакъв ефект.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Естествено че вратата е увиснала заради износване. С нови панти най-добре 6те стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

вратите могат да се регулират откъм колоната, ухото което влиза във вратата - само че ухото без ударна отвертка не може да се развие.разхлабвате 2та болта, и почуквате ухото леко надолу, докато влиза директно в механизма на врататано ако има голям луфт в пантите, е по-добре да се сменят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Пич, никакво регулиране, само ще си губиш времето, ще стане по лошо. Начина е следния, взимаш едно по яко момче и хващате вратата отдолу (при отворено положение) и я напъвате на горе(може и с крик) и готово !!! . Не се бъзикам, а съвсем сериозно ти го казвам, пробвай и като се видим някой път ще почерпиш :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

някои подлагат и трупчета в пантите и напъват докато се изкриви вратата и се повдигнено аз предпочитам да използвам вградените методи за регулиране. така ми ги регулираха на мен вратите и нямам никакви оплаквания не съм забелязал да е станало по-лошо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Благодаря колеги , чрез вашите отговори няма да е толкова трудно и да се чуда от де да почна !!! .Мерси ного утре ще му отделя цял ден на моето бебче :tease: , мерци поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bob

А бе някои имал ли го е тоя проблем че мене адски мн ме дразнят така вратите,савсем леко е виснали ама дразни,някои ако знае как се поправя да каже плс.

<{POST_SNAPBACK}>

Otvori leko vratata i ja povdigni sus sila 2-3 pati/sus vremeto lamarinite na koito se zahvashtat boltovete uvisvat/ -dokazan v praktikata metod

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Otvori leko vratata i ja povdigni sus sila 2-3 pati/sus vremeto lamarinite na koito se zahvashtat boltovete uvisvat/ -dokazan v praktikata metod

<{POST_SNAPBACK}>

Да си дойдем на думата :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Според мен вратите увисват от чоповете които свързват двете панти. С течение на времето се износват и си увисват. Най-добре ще разбереш след като отвориш вратата и започниш да и обираш луфта и гледаш към пантите,  тогава ще си покаже от къде е износването. Ако е от чоповете-свалеш вратата с пантите, вадиш чопа и тичаш на стругар да ти направи нови или ако чопът е износен неравномерно го завърташ и проверяваш дали има луфт. Макар че със завъртане е малко вероятно да постигнеш някакъв ефект.

<{POST_SNAPBACK}>

:rolleyes:

Пич, никакво регулиране, само ще си губиш времето, ще стане по лошо. Начина е следния, взимаш едно по яко момче и хващате вратата отдолу (при отворено положение) и я напъвате на горе(може и с крик) и готово  . Не се бъзикам, а съвсем сериозно ти го казвам, пробвай и като се видим някой път ще почерпиш 

MADE IN BULGARIA :D

Пич, никакво регулиране, само ще си губиш времето, ще стане по лошо. Начина е следния, взимаш едно по яко момче и хващате вратата отдолу (при отворено положение) и я напъвате на горе(може и с крик) и готово  . Не се бъзикам, а съвсем сериозно ти го казвам, пробвай и като се видим някой път ще почерпиш 

А кирилицатаааааааааааааа :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...