Jump to content
Guest Spyder

Изкривена джанта

Recommended Posts

Guest Spyder

Преди няколко седмици пръснах предната дума. Не разбрах какво точно стана но маи минах през дупка. Колата поднесе едвам я вкарах в пътя добре че нямаше никои друг на пътя. Проблема е че джантата се спука малко и се понадра. Някои знае ли къде мога да отида за да ми я оправят. По възможност изкажете мнения ако сте ходили някъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Пич, аз като си накривя джантите ходя на Симеон и Опълченска. Денонощно е и имат машина, доволен съм много, но не знам дали ще могат да ти помогнат. При теб ще трябва и заварка. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Отиди на К.Величков и Пиротска.Ще ти я направят веднага.Търси Иво-чорбаджия,тел.0887 810117 или Иван 0888256537. Може да кажеш ,че аз те пращам. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Като се пускаш по пътя на 88 надолу към Дървеница към студ град на завоя има магазин за джанти и т.н там също могат да те оправят :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Spyder

Като се пускаш по пътя на 88 надолу към Дървеница към студ град на завоя има магазин за джанти и т.н там също могат да те оправят :)

<{POST_SNAPBACK}>

Няма ли да изглежда малко смешно, ако едната джанта не е като останалите три :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Защо да не ти е като останалите 3??? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Spyder

Защо да не ти е като останалите 3??? :worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

Аз съм гледал и точно като моите неможах да намеря. Може би ще трябва да видя някъде където могат да ми доставят. Другата седмица ще мина да видя за какво става въпрос на това място. Все пак мерси за предложението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...