Jump to content
Guest trick

Климатик без фреон.

Recommended Posts

Guest trick

Когато няма фреон в климатика (пробвал съм на мерцедес) и го пуснеш оборотите намаляват т.е. климатика се пуска нищо че нищо не прави :hondarulez:. При хонда същото ли е? При мен изобщо не става нищо като го пусна и ми казаха че няма фреон и затова изобщо не зацепва вярно ли е това ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_m

Ако компресора ти е наред, трябва да почустваш разлика при включването.Погледни първо дали ти работи електромагнитния съединител, който предава въртенето от шайбата към компресора. Ако компресора развърта има два варианта: по-лошия е да са скъсани шлиците и напрактика вала се върти, но не движи буталата. По-добрия вариант е ако буталата се движат, но системата е разхерметизирана и не се повишава налягането. Във всички случаи ходи на майстор, защото ако буталата се движат, а в компресора няма достатъчно масло при опитите може да задерат и ще хвърлиш компресора.Моят компресор беше задрал и се бяха скъсали шлиците и сега съм с нов!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Има пресостат във веригата който мери налягането в системата и ако няма достатъчно Фреон не включва компресора.Но ходи на майстор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Има пресостат във веригата който мери налягането в системата и ако няма достатъчно Фреон не включва компресора.

Но ходи на майстор.

<{POST_SNAPBACK}>

:worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Евала :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители