Jump to content
Guest viTec

2-ра Национална Среща запитване

Recommended Posts

Guest viTec

Колеги какво ще кажете Есенната Национална сбирка да я направим на морето за някои от вас това ще е повод да доидат на море поне за няколко дена какво мислите ......???има няколко предложения от хотели които могат да ни настанят примерно в средата на Септември!И все пак това трябва да го решите Вие!Ако сте заинтересовани разбира се,ще има конкретна уговорка за легла храна и т.н. вцичко зависи от нас :w00t::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx
:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

За мястото ще помогна аз --> имам нередовни хотели, на които 6те им огъна ръцете за голям дискаунт :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Ako стане така и аз съм там със сигурност!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GT 4G

Предложението е :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside
:hondarulez: То беше станало дума да е на море и мисля, че имаше желаещи :w00t:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Аз си мислех за бунгалата на Камчия или Шкорпиловци. Те се приближават доста до нашия "битовизъм", който така липсва на хората, които въздишат по сбирките на Юндола. А пък обстановката е съчетана с приятния морски бриз, дори и през така нареченото циганско лято ;)

П.С. А пък си мисля, че с хотел на Златните не се вързват нещата... ;)

Така, че някои хора (конкретен хулиган) да се огледа за бунгалца или почивна станция (без Шерба, че там алкохола много лошо атакува - спомените са още живи :hondarulez: ) :D

Публикувано изображениеПубликувано изображение

;):P:P:w00t:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

Да ще е много хубаво наистина, но пак никой не се замисля за това че едни от нас ще са си там, други са на 1 час път, а трети от моя край например ще трябва да пропътуват около 600км? и обратно? знам, ще ми кажете 4е никой не ме кара на сила, но....... нали би трябвало да е горе долу изгодно разтоянието на по4ти вси4ки ни? Бях се зарекъл да не се меса и да не пи6а коментари в подобна тема, ма ето на - не се сдържах този път.

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside
Отговорено (Редактирано)

Да ще е много хубаво наистина, но пак никой не се замисля за това че

едни от нас ще са си там, други са на 1 час път, 

а трети от моя край например ще трябва да пропътуват около 600км?

и обратно? знам, ще ми кажете 4е никой не ме кара на сила,

но....... нали би трябвало да е горе долу изгодно разтоянието

на по4ти вси4ки ни? Бях се зарекъл да не се меса и да не

пи6а коментари в подобна тема, ма ето на  - не се сдържах този път.

<{POST_SNAPBACK}>

За съжаление морето не обикаля цяла БГ :hondarulez: Иначе защо не през зимата една планинска срещичка ;) и да връткаме хонди в снега :w00t: Редактирано от VTEC Inside

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

<{POST_SNAPBACK}>

За съжаление морето не обикаля цяла БГ :w00t: Иначе защо не през зимата една планинска срещичка ;) и да връткаме хонди в снега :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Да наясно съм с това - но на теб ти е лесно щот си там.

ЕЕЕЕ на драго сърце и аз съм готов да Ви послещна вси4ки като мои гости тук

Само елата нали!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Аз съм за морето :)Нека да се направи темата на Анкета за дата, примерно 25, 26 и 27 Август или 1, 2 и 3 Септември и т.н. както го решим !Пък следвашата Майска национална може да е във Врачанския балкан и така :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

<{POST_SNAPBACK}>

Варна - Юндола: 500км

Порови се във форума и виж присъствието на варненци през 2005г. на Националната ни среща. Всичко опира до мерак :D Тези, които ще кажат, че и финансовата част е от значение, ще са си прави само за себе си. Ако си мераклия наистина - винаги ще се намери време и начин !!!

Няма да давам примери. Ти следиш редовно форума и ги знаеш. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз съм за морето :D

Нека да се направи темата на Анкета за дата, примерно 25, 26 и 27 Август или 1, 2 и 3 Септември и т.н. както го решим !

Пък следвашата Майска национална може да е във Врачанския балкан и така ;)

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Момчета Срещата Ако се осъществи тук на морето е по добре за всички да е малко по отложена във времето като имам впредвид "Края на сезона" с това и края на високите цени мислех да пусна темата с Дати 8,9 и 10 Септември или 22,23 и 24 Септември но все пак затова сме тук за да решим заедно каде........ кога ...........а по повод това каде е срещата аз дадох повод за размисал че може да е тук мога да ви го оредя на сносни за всеки цени откам спане и храна!!!Ако ви харесва предложението лятото Море, а зимата Планина нека го направим:Dако не елате зимата да ви обрули топлия черноморски бриз :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest burner

Аз подкрепям с двете ръце морска сбирка ... пък ако трябва и на Синеморец да е.

Предната нац. среща я пропуснах заради:

Публикувано изображение

Но този път съм в играта задължително! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

"Ние" също сме навити за Морска среща...и мислиме ,че некъде на къмпинг с бунгалца сред горичката ше е убийствен вариант ! :D Хем сенчици...хем по-евтинко...барбекюто цвърка....размечтах се :) ! Относно датите ...мислиме ,че средата/края на септември ше е перфектно !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

На Фичоза някой ако може да уреди нещо.Там са съчетани всички екстри без кожен салон :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

За мен няма значение,където и да е идвам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Hronosa....пак ф'кара яката оферта.....то много арно там бе...че и на Варненската бригада до кръчмата ше отскочим....абе я другарите от местопрестъплението/Варна/ да кажат ква е хавата на Фичоза !Междувременно те тава е Местото :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Да, аз искам на луната! Идвам 100%! Като пускате такива идеи, кой ще се навие да организира нещо? Щото то хубави места в БГ за среща колкото искаш... :) Аз от Жребчево съм доволен, така че имаме вариант :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Дидко пак не си си пил хапчетата бе батка.Ходиш до Турно Магуреле,Маджарско, о-в Тамбукту и незнам си още каде и една Варна ще те озори.Ще ходим с влака бе човек,и колегите ще ни чакат на гарата с табелка ХОНДА.Като се натряскаме още в Трена и елате ни вижте.Пийни едно хапче поне.моля ти се.:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

На Фичоза някой ако може да уреди нещо.Там са съчетани всички екстри без кожен салон :worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

Фичоза е кофти -- много пълно !!! но ако проявите желание 6те видя какво мога да направя

Аз Ви предлагам Бункера(Шерба) там е супер отделена на 7 км. у гурата супер път, голяма база , голям паркинг, мнооого поляни и бунгала, 3 одаи и най-хубавото е че е общинско, а кмета е наш човек

а нощувката е малко дебела 4,50 :blush::lol::huh:

мисля че нямаша недоволни от срещата която направих там --- Щом порядъчен човек - домушар - търговски директор- като Емко беше гол и ни изпи ракията----> въртеше гьобеци ..........и се разхождаше като батман из тарафа ...... мястото е за нас!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

На Фичоза някой ако може да уреди нещо.Там са съчетани всички екстри без кожен салон :worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

Фичоза е кофти -- много пълно !!! но ако проявите желание 6те видя какво мога да направя

Аз Ви предлагам Бункера(Шерба) там е супер отделена на 7 км. у гурата супер път, голяма база , голям паркинг, мнооого поляни и бунгала, 3 одаи и най-хубавото е че е общинско, а кмета е наш човек

а нощувката е малко дебела 4,50 :blush::huh::)

мисля че нямаша недоволни от срещата която направих там --- Щом порядъчен човек - домушар - търговски директор- като Емко беше гол и ни изпи ракията----> въртеше гьобеци ..........и се разхождаше като батман из тарафа ...... мястото е за нас!!!

<{POST_SNAPBACK}>

е този пост тотално ме нави с кеф да бия 400-500км до моренцето......просто такава оферта не е за испускане....аз съм за двата крака...само да му дойде времето :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

и аз съм за морето :worthy: само да не е септември или октомври

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Аз имам много хубави спомени и от Ветеран до Варна. Сега не знам как е, но преди беше яко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Аз си мислех за бунгалата на Камчия или Шкорпиловци. Те се приближават доста до нашия "битовизъм", който така липсва на хората, които въздишат по сбирките на Юндола. А пък обстановката е съчетана с приятния морски бриз, дори и през така нареченото циганско лято  :)

П.С. А пък си мисля, че с хотел на Златните не се вързват нещата... :blush:

Така, че някои хора (конкретен хулиган) да се огледа за бунгалца или почивна станция (без Шерба, че там алкохола много лошо атакува - спомените са още живи  :lol:  )  :D

Публикувано изображениеПубликувано изображение

:worthy:  :P  :huh:  :P  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Без Шерба

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Където и когато кажете, там съм както винаги с първите от петък сутринта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

Пичове и аз съм там :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Фичоза-"Райски Кът" е нашето място.Колегата roadreacer даже вие е дал и адреса му в нета :) Но ми се струва че ще стане като миналата година едно голямо нищо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Края на септември е по добре според мен ...и няма туристи, Фи4оза е ок ...но и на Кам4ия според мен не е лошо .......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kvento

Фичоза- "Райски кът" :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

дано ентусиазма да се запази и до срещата такъв. :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Коя е датата да питам,че да си планирам свободни дни.....?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

пи4ове аз мога да поразпитам за черноморец ако ви интересува, ина4е този път и аз съм там таман 6те си организирам и работа за на там !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Най-добре е Варненци и Бургазлии да намерят местото,все пак те са навътре с нещата на морето.На мен ще ми е трудно Септември,ама ще направя всичко възможно... !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...