Jump to content
pano

Пътуване в чужбина с автомобил с пълномощно

Recommended Posts

Колеги смятам да ходя до Германия с автомобил който го карам с пълномощно.Зелената карта имам на мое име,но трябва ли да изкарам други документи за да нямам проблеми по границите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

.......................................Ами за германия не знам колега аз принципно пътувам няколко пъти годиншно от Италия до Бг с кола която е на името на майка ми и пълномощното извън бг е просто лист с написани някви неща на кирилица на него поне за полицаите в тази част на европа. Не би трябвало да имаш проблеми дори и да не е на твое име зелената карта важното е да е на тази кола :) :) Но ако ще минаваш през Сърбия ако ще да имаш удостоверение за наследници за колата най добре си приготви 20евро за да минеш бързо и безпрепятствено :)

Редактирано от Dragi4
Мол� не цитирайте предходното мнение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата и зелената карта са на името на баща ми и си имам документи всичко е минало през нотариус и след това превод за Англия става на въпрос и миналата седмица ме спряха ушанките и ме питаха къде са ми документите и понеже в града никога не са ме спирали не ги носяи и казаха, че може да ми конфискуват колата и ме предупреди да си нося копия от документите.Иначе никакви проблеми щом зелената карта е на твое име мисля, че не се налага.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...