Jump to content
Guest arwen

Калояново за любители?

Recommended Posts

Guest arwen

Чух, че на 1-2 Юли ще има организирано състезание за любители на пистата в Калояново/за по-кратко Дракон/. Първона4алната идея била колите да са разделени по класове, после отпаднало, сега нещата опират до жребий. Щели и каски да раздават. Записването било до 27 юни. Някой да е 4увал нещо относно записването за това мероприятие? Пове4е информация имало на сайта на Дракон, но нещо имам проблеми с отварянето му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234
Темичка във форума на пистатаЗа който по една или друга причина неможе да отвори линка ето някои по-важни постове:Цитат 1:ГОРЕЩИ НОВИНИ excl.gifДата за провеждане на събитието:1-ви и 2-ри ЮЛИКато евентуално тренировките за място ще бъдат в Събота на 1ви в късния следобед а старта на 2ри неделя-сутринта.Това разделение се прави с цел облекчаване на усилията на пилоти и организатори.Всички знаете какво беше на пистата по време на жегите blush.gifЩе има квалификации за време excl.gifТехническа комисия excl.gifИ класовеТочкова система с която в края на годината ще обявим ШАМПИОН за годината в турнира.Точкуването ще е като във Формула 1.Пистата ще бъде конфигурирана СПЕЦИАЛНО за турнира и ще остане такава до края на шампионата.Голямото предимство в случая е че имате право на 3 състезателни обиколки или грубо 6км в които трябва да се борите за своята ПОБЕДА excl.gifТака че дори и да сгрешите имате време да наваксате-за разлика от wosautos14.gif където всяка грешка е фатална за изхода от двубоя ok.gifОчаквам да получа схемата на трасето по е-майл и ще я публикувам тук за да се запознаете с НОВАТА схема.Ще се наложи да определим и краен срок за заявки но това ще стане в БЛИЗКИТЕ дни cool.gifЗа сега пожелавам успех на всички състезатели и НЕКА по добрия спечели drive.gifЦитат 2:Последни новини excl.gifДо квалификацийте ще се допускат САМО учасници които са заявили своето желание за това не по-късно от крайния срок icon_arrow.gif 27.06.2006г. icon_arrow.gif ето и заявлението icon_arrow.gif Заявка icon_arrow.gif което трябва да изпратите на факс:032/67 45 82 денонощно excl.gifНа 01.07.2006г. ще се проведе техническа проверка на автомобилите след което ще бъдат допуснати до тренировки и обиколки за най-добро време на базата на което ще се определят двойките за състезанието на следващия ден excl.gif повреме на техническата проверка на всеки ще бъде даден стикер с номер който ще бъде за ЦЕЛИЯ шампионат excl.gifНа 02.07.2006г. ще се проведе състезанието по двойки excl.gifКакто всяко състезание и това ще има награди icon_arrow.gif купи и парични награди за първите три места icon_arrow.gif ще има награда и за най бърза обиколка icon_arrow.gif томбола за публиката и още други изненади wink.gifочаквайте скоро още новини excl.gif

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Интересно ще бъде май,ще гледам да съм там да гледам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arwen

Thank you, ICEMAN. Дано се оправи този техния сайт, за да може да си изтеглим заявленията навреме и да се запишем.Надявам се да има пове4е Хонди, за да може хората да видят,че има смисъл да карат такива коли. Дано да има Хонда сред финалистите.../аз лично много 6те се постарая/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

А дано, аз се съмнявам че този път ще се пробвам, имам посещение при доктор Омбре и зависи какво ще излезе за рипеър :)Арвен евала за сивата стрела, напълни ми душата на наща среща :D Гледай да се запишеш и да ги разпукаш пак !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...