demon89 8 #1 Публикувано 8 Юли, 2011 Решил съм да сменям спирачната течност понеже е доста тъмна на цвят а и незнам кога за последно е сменяна.Каде ли не търсих отговор на въпросът ми,но без успех.Колата както пише е Кончерто 94та.Предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitravti 2 #2 Отговорено 8 Юли, 2011 Аз имам сивик 6 и като сменях моята течност си взех 500ml ,като след смяната ми остана.Предполагам ,че и притеб няма да е по-различно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #3 Отговорено 9 Юли, 2011 И аз предполагам,че ще е горе доло толкова но не съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #4 Отговорено 9 Юли, 2011 Del Sol VTi? Мисля да си взема 500ml. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ICJ 8 #5 Отговорено 9 Юли, 2011 Здравейте колеги. Ще ползвам темата на колегата за да не пускам нова, а и за да стане по-изчерпателна тази. За Сивик 5 ген дават да се ползва спирачна течност DOT 3 или DOT 4. Питането ми е следното... може ли да се ползва спирачна течност DOT 5 (5,1 .... и т.н.)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #6 Отговорено 9 Юли, 2011 (Редактирано) ICJ използвай Dot 4 (или Dot 5.1), но не и 5. Недостатъка на 5.1 е, че ще трябва по-често да я сменяш, а за по-продължителна употреба (предполагам колата е всекидневка) си е най-добре Dot 4. Dot 5 не слагай в никакъв случай. Редактирано 9 Юли, 2011 от В16А2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове