Jump to content
Guest peterk

Трябва ли да се носи пълномощно

Recommended Posts

Guest slus4o

.........Забравяте и друг факт ако инвалида е женен ще тряба и съгласието на жена..............

Това наистина е важно :huh: бях го забравил!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Не ти трябва да го носиш и моята е така досега нито един път не са ми го искали :P давам им пълен набор то документи, всичко си е изрядно ;) даже ей сега ме спряха в събота сутринта за последно след посления тунел на път за Велико Търново карах със 140 :huh: и опаааааааа палката пред мен и минах без глоба и без грам подкуп да ви се похваля щях да си ударя задника в тавана на хондата на тръгване ;)

Sorry,4e 6te pi6a na lat,ama si smenih windowsa i niamam vse o6te kirilica.Onaia ve4er i men me spriaha katajiite po patia za zlatnite.Biah previ6il skorosta s 30 km/h.Taman se zasilih da im davam palnomostno i te kazaha 4e niama nujda.A navsi4koto otgore i namen mi se razmina bez ni6to ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите, искам да попитам някой запознат ли е със закъсняло подаване на декларация в местни данаци и такси? Има ли глоби? От кога дължа данаци? - От момента на придобиване на собственост или от момента на деклариране на МПС-то?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ти е мястото тук на въпроса, но ще отговоря, че вече се поразрових от интерес ;)

 

ЗМДТ гласи :

 

Чл. 54. (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 1999 г., в сила от 01.01.2000 г., предишен текст на чл. 54, изм. - ДВ, бр. 109 от 2001 г., в сила от 01.01.2002 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 112 от 2003 г., в сила от 01.01.2004 г., доп. - ДВ, бр. 106 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 100 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) Собствениците на превозни средства декларират пред общината по постоянния им адрес, съответно седалище, притежаваните от тях превозни средства в двумесечен срок от придобиването им. За превозните средства, които не са регистрирани за движение в страната, двумесечният срок започва да тече от датата на регистрацията им за движение. При придобиване на превозно средство по наследство декларацията се подава в срока по чл. 32.

 

 

Глоби има и се натрупват

Редактирано от PIKap

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пишат актове и са големи разправии... на един приятел му писаха акт за 80 лева че не я е обявил...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...