binzina_skapp 32 #1 Публикувано 6 Юли, 2011 има ли някой от д-град,ако има можем да се организираме веднъж седмично някаде,омръзна ми на кафетата да се обсъждат само бмв-та и мерцедеси,......искам да чуя и японска реч... Поздрави...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 6 Юли, 2011 Търси момчето с червения рекс, май сте само вие двамата. Ако не - Хюстън ти е на 10 минутки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #3 Отговорено 6 Юли, 2011 Да ела до Хасково някоя неделя ако искаш може и да си замерим колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
binzina_skapp 32 #4 Отговорено 6 Юли, 2011 ако не тази неделя,другата седмица съм там,,..а момчето с рекса съм го виждал,но не го познавам,имаме един паркинг дето всяка вечер се сабират компании с колите си,ама една хонда не се спира,.... нека харесва ми да се различавам между тройките и Ц-етките....поздрави... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #5 Отговорено 6 Юли, 2011 (Редактирано) Аз както вече казах понякога се завъртам по Димитровград,но не с колата.Живот и здраве скоро и с нея да дойда. Май месец като бях засичах един прелюд 4ген. Черен или тъмносин беше.п.п. Ако те видя колега ше се обадя.Любопитно ми е да разгледам 5ген. Поздрави. Редактирано 6 Юли, 2011 от pikaso906 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
binzina_skapp 32 #6 Отговорено 6 Юли, 2011 (Редактирано) Черен е,старозагорска регистрация,наскоро се пребирах от пловдив с прелюда,и на изхода от село Добрич видях че насреща идва сащия прелюд 5 ген.,сребрист хасковска регистрация,човека ми присветна и бибитна както и аз,на вазраст беше над 40,ама като ме видя се ухили до уши.....и супер се зарадвах,щото само хондажийте се поздравяват така,марка коли само за ценители според мен,......Поздрави... Редактирано 6 Юли, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #7 Отговорено 6 Юли, 2011 (Редактирано) И аз така се поздравявам с другите.В петък вечерта съм там до понеделник.Дано се засечем. Редактирано 6 Юли, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
binzina_skapp 32 #8 Отговорено 6 Юли, 2011 (Редактирано) дано колега........неможе да не се засечем в нашия малък град....ама и аз си падам малко селянче,та ту на село ту в града.....и пий едно кафе вечер отвънка на витото да гледаш селски изспълнения..... Редактирано 6 Юли, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #9 Отговорено 6 Юли, 2011 То и аз.Живея във вилната зона.Но слизам по града за провизии с едно червено рено рапид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
binzina_skapp 32 #10 Отговорено 6 Юли, 2011 (Редактирано) разбирам те колега,...поне ползваш друга кола за провизии,на мен ми се наложи да сложа в багажника на хондата 2 чувала зърно и да ходя да го меля за прасенцата....срам и позор,ама ко да се прави.....селянче.........ама с хонда...... :lol: прасенцата са до време/зимата/,прелюда е вечен....поздрави... Редактирано 6 Юли, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове