galimandi 2 #1 Публикувано 4 Юли, 2011 Здравейте колеги,пукна ми се предното стъкло .Лоша работа ,но ...... .Някои колега от региона ако може да ми препоръча добър автостъклар. И едно въпросче.Има ли разлика в предните стъкла (колата е HONDA CIVIC -англичанка),на въпросната Хонда от преди и след фейслифта на модела (евентуално ако си намеря втора употреба ) ? Благодаря предварително. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #2 Отговорено 4 Юли, 2011 Отиваш при Крум, намира се до светофара за болницата бояджийския магазин и питаш за Тото той поставя автостъкла, и е син на Крум.п.п. Това е за Горна Оряховица 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #3 Отговорено 4 Юли, 2011 (Редактирано) Към Лясковец има една автоморга не се сещам за име, но фамилията на човека е Табаков, голям пич би трябвало да има.П.С. Колега ако е Крум "Халата", както му казват не те съветвам да стъпваш при него, но ти си решаваш. Редактирано 4 Юли, 2011 от Накура Микаца 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #4 Отговорено 6 Юли, 2011 Единственото място, където могат да ти намерят/монтират стъкло с гаранция е ТУК. Не веднъж съм опирал до тях, а и гаранцията е не само на хартия. Проверено е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове