Jump to content
Guest bobo21

скърцащи накладки?

Recommended Posts

Guest bobo21

Здравейте,Няколко месеца след като смених всички накладки с локхийд се появи противно скърцане не само при спиране, но и по време на движение.По време на движение досадно ми поскърцва предно ляво колело. Скърцането зависи от положението на волана и след лек слалом понякога изчезва.Предните накладки скърцат и при леко спиране. При по-сериозно натискане на педала скърцането изчезва.Накладките все още изглеждат като чисто нови.Какво ще ме постветвате?Да сменям ли накладки и ако да - с какви?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Здравейте,

Няколко месеца след като смених всички накладки с локхийд се появи противно скърцане не само при спиране, но и по време на движение.

По време на движение досадно ми поскърцва предно ляво колело. Скърцането зависи от положението на волана и след лек слалом понякога изчезва.

Предните накладки скърцат и при леко спиране. При по-сериозно натискане на педала скърцането изчезва.

Накладките все още изглеждат като чисто нови.

Какво ще ме постветвате?

Да сменям ли накладки и ако да - с какви?

<{POST_SNAPBACK}>

NK накладки- добра цена и съм много по-доволен от FERODO(незнам до колко са орг.) и не жала спирачките грам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Преди време карах с накладки локхийд - направо 'железни' нямаха износване. Което естествено е гадно. Не знам дали всички накладки са им такива.Т.е. не ти пречи - или свикваш и си караш, или не свикваш и ги сменяш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

щом свири и при отпусната спирачка, значи апарата задържа и не се връща. накладката постоянно е в контакт с диска, загрява се прекалено и се изпичаможеш да пробваш да им махнеш опечения слой, с пила за дърво или направо в плочките на улицата да ги потъркаш, да се набразди твърдия слойно скоро пак ще започнат да скърцатна москвичите и ладичките им правихме канали на Х със ножовка и спираха да свирят, тез канали почистват накладките от спирачния прах, изкарват го навън да не свирино по-добре си намери по-меки накладки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Братле препоръчвам ти от собствен опит да ги махаш докато не са ти изкривили дисковете !, защото са много твърди накладки и загряват много диска , които съответно се криви , особено ако е от някоя шибана марка , а да не говорим ако е от същата (локхед), аз бях с такива накладки и дискове .... дисковете се изкривиха за по-малко от 3000 км , не че не продължих да карам с тях де , а накладките и след 7000 км. бяха все едно не съм ги карал и свиреха както ти казваш ...махай ги, а акордите имат май проблем с тези дискове , доста хора се оплакват , така че внимавай ! !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Ок, какви да сложа и най-вече от къде (в София) да ги взема?Искам меки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Хубавите накладки са меките накладки .... познават се по това че цапат джантите с черен прах.Тия локхийд само на техния си сайт има хубава дума за тях :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Добре де... мойте нагладки хем скърцат, хем цапат.... и си мислех че са твърди, ама от една страна цапат доста, а от дуга - не се износват.... може ли цапането да е от диска? тоест много твърди накладки? В същото време пък колата спира прекрасно... даже учудващо добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

ъъъ :blush: закопа ме :lol:Скърцането мен лично не ме притеснява ... те и меките скърцат , особено ако дисковете не са в цветущо състояние ... Не може цапането да е от диска :huh: ... поне така си мисля :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ЕБАТИ И ЦИФРОМАНИТЕ 65ЛВ ЗА ПРЕДНИ НАКЛАДКИ ЗА МОЯ ПРЕЛЮД МАРКА АТЕ!!!! НК ПЪК 60ЛВ ЕБАТИ УЖАСИЯТА И ДРУГО НЯМА САМО ТОВА!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

ЕБАТИ И ЦИФРОМАНИТЕ 65ЛВ ЗА ПРЕДНИ НАКЛАДКИ ЗА  МОЯ ПРЕЛЮД МАРКА АТЕ!!!! НК ПЪК 60ЛВ  ЕБАТИ УЖАСИЯТА  И ДРУГО НЯМА САМО ТОВА!

<{POST_SNAPBACK}>

Какви накладки да сложа(марка де) ,че и мойте яко се разскърцаха?Jeepers кво ще ме посъветваш?Змея ще ми ги купи ,че в Съни ме е шубе да купувам,да не ме набутат с някой боклук...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

тук ще драсна за хората да имат инфо но на ли4но ти пратих по подробно накладките са феродо,NK,luckas,ATE.това са за обикновенни коли ве4е за по спортиво дет се вика има др цени и др фирми но и тез са на доста високо ниво!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

Аз съм с лукас от 4 дена и сам доволен за сега само дето малко ми цапат жантите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

не малко ми 4ерно ще станат! ама това зна4и 4е е мека и добре накладката радвай се;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

аз лично използвам МИНТЕКС и съм си адски доволен. 40лв.предните

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest De Puta Madre

Nipparts!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

М/у другото - смених ги с едни испански от аутоплюс, които струват 33лв барабар с нови болтове за захващането.Заклеха се, че са меки и за сега (2 седмици) не скърца нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...