Jump to content
Guest My Honda

За откраднатите емблеми

Recommended Posts

Guest My Honda

Имам братче - сега завърши 5клас. Намерих вкъщи емблема на Роувър и доста различни видове метални капачки от винтили БМВ, Сезуки и т.н.Оказа се че моето братче си ги купувало от някакво гаменче от училището...Ще ходя да го намеря тва лекенце и ще му обясня, че това си е кражба и че ще има последствия. И на брат ми му дръпнах едно сериозно конско.За тези хора които писаха, че са им крали емблемите - май пак това е някаква идиотска мода...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Като си нямат коли и книжки, на децата само емблемки им остават да си свалят, и да си ги колекционират. :):):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

......то така се става фенче - днес емблемка, утре касетофонче, вдругиден лята джантичка.........като порасне голям, тогава цели колички :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

......то така се става фенче - днес емблемка, утре касетофонче, вдругиден лята джантичка.........като порасне голям, тогава цели колички :)  :D

<{POST_SNAPBACK}>

:D:):D:D:D Пътя на автоджамбазина. Горе ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Затова са батковците като "My Honda" да вкарват кривналите по правия път.Не му се карай много на детето, все пак, той си ги е купил, а не ги е откраднал - има разлика :)П.П. Аз също съм без емблеми, поради кражба - това е масово явление :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

наскоро видях едно хлапе да ми отвърта винтилите и от балкона му викнах че съм го запомнил и да гледа да не ме среща по улиците :lol: след един час звънна едно по-голямо хлапе вкъщи, обясни ми че е батко на онова първото, извини ми се пет пъти, каза че баща му го наказал и ми върна липсващия винтил :lol::lol::) а иначе моята емблема изчезна отдавна :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз да си призная :lol: като малък си колекционирах и аз емблемки :) коя съм я купил,коя менкал,коя гепил :):D но вече не го правя :D:blink::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Имам братче - сега завърши 5клас. Намерих вкъщи емблема на Роувър и доста различни видове метални капачки от винтили БМВ, Сезуки и т.н.

Оказа се че моето братче си ги купувало от някакво гаменче от училището...

Ще ходя да го намеря тва лекенце и ще му обясня, че това си е кражба и че ще има последствия. И на брат ми му дръпнах едно сериозно конско.

За тези хора които писаха, че са им крали емблемите - май пак това е някаква идиотска мода...

<{POST_SNAPBACK}>

А дали наистина си ги е купил :blink::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

един щибан приятел беше изкъртил емблема от сивик и побърза да ми се пофали и аз му я зех та на някой ако му трябва да свирка по добре на някой да свърши работа от колкото да я пръждостват некви лапети

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum
Отговорено (Редактирано)

щибан от щипан и ш:Dбан ли идва :):D:D аз си бях намерил капачки на винтилите с Н на тях, и траяха точно 2 нощи пред блока ... поне хлапетиите само това пипаха от колата ми. то не бяха само специалните капачки, вземаха дори и черните пластмасови -- гледам колите пред блока всичките бяха без капачки освен една жигулка, дето ги беше залепила с каноколит (само не ме питайте как разбрах :D )

Редактирано от Magnum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Ами аз ще взема да си я сваля сам , после да не ме е яд хихихи :-). Много гадно е така , отиваш при колата си и гледаш няма емблемка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Ами да взема да си я сваля сам , после да не ме е яд :-) хихи. То така е много гадно отиваш си при колата и гледаш няма я емблемката .........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Като бях с оригиналните джанти с тасове, си бях купил капачки за вентилите във формата на черепчета, с червени очи.Стояха много добре, докато един ден 2 момчета и 1 момиченце на по 6-7 годинки, не ми откраднаха предните 2.Аз си мислех че ми се кефят на колата, а като се върнах, разбрах на какво са се кефили... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda
:rolleyes: Ще им дърпам ушите на хлапетата от квартала.И без това само гледат да ме издебнат и да играят на компютъра. Иначе родителите ми си го възпитават по системата - уроци по пиано, английски, но на улицата в Княжево кво да научи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...