Guest Vinny #1 Публикувано 17 Юни, 2006 Пускам темата за да видя дали евентуално може да се организира нещо по въпроса. Аз по принцип съм от там нищо че сега се подвизавам в София Та колеги има ли интерес за среща във Велико Търново. Нещо по Арбанаси може да се наеме и да си направим една срещичка. Пускам го от сега, като евентуално може да го планираме за месец Юли. Да изкараме един уикенд там. Ще е култово да се появят повечко Хонди на куп Кажете какво мислите по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest purkinie #2 Отговорено 17 Юни, 2006 Аз съм на 90км от Велико Търново и с радост бих се отзовал на евентуалната среща,само да не савпадне с някой ангажимент. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pepi #3 Отговорено 19 Юни, 2006 Аз съм на 30 - там съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vinny #4 Отговорено 19 Юни, 2006 Дайте още Няма голям интерес нещо засега сме 4-ма :>> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vinny #5 Отговорено 4 Юли, 2006 Има ли навитаци за тази Събота? Мисля да се разходя до Велико Търново. Писал съм по едно ЛС на хората, които преди се отзоваха, ако има и други МОЛЯ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА МИ ПИШЕТЕ Ще изпием по някоя бира, ще поразходим хондичките малко из района Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #6 Отговорено 4 Юли, 2006 аз съм на 200+, но това за Арбанаси и на мен ми се нрави, ама да е поне към края на месеца или август, че скоро спах там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 4 Юли, 2006 аз съм на 200+, но това за Арбанаси и на мен ми се нрави, ама да е поне към края на месеца или август, че скоро спах там <{POST_SNAPBACK}> ами що спа ,а не копунясва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #8 Отговорено 4 Юли, 2006 ами в 1.30 лелята дето ни сервираше задряма в съседната беседка........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vinny #9 Отговорено 4 Юли, 2006 Предложението на Майната за Август горещо се ПРИЕМА Само трябва да се разберем кое време аз мисля отпуска да излизам след средата на месеца Ще направим едно Арбанаси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове