Jump to content
no1else

Трябва ми помощ от някой колега от Шумен

Recommended Posts

Здравейте колеги, търся помощ от колега от Шумен. Искам да си почистя дроселовата клапа, ИАЦВ-то, да си регулирам оборотите на празен ход защото чак тръгва да гасне и да си монтирам мигачите и малките мигачи на калниците. Мога да си направя всичко сам, но в Шумен освен комплект гаечни ключове и отверки нямам никакъв друг инструмент. Вариантите са 2...или някой да ми услужи с гидория (трябва ми удължител, тресчотка и камък 12 за тоя проклет дросел)както и къса отверка звезда, за да развия един датчик или каквото и да е там което се намира на дросела от към страната на файъруола. Другият вариант е да се уговорим с някой колега който има необходимите инструменти и да отида след работа при него, за да направим това което искам. Моля ако някой има желание да съдейства да ми пише. Купих си спрей за почистване на карбуратори и ВД40. Може да се наложи да се ползва и ножовка понеже болчетата на ИАЦВ-то които отварят страничното капаче упорито решиха да се размазват вместо да се развиват и може да се наложи да ги побългарим :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ела утре след 10 до диното и ще ти помогна ;) 0899118875

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз мога да ударя едно рамо само, че нямам тресчотка и ножовка. Ако колегата GeFi's Garage е зает аз съм насреща :) пиши ми ЛС да се разберем. Поздрави :)

Редактирано от Gaze.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисията е изпълнена...благодаря на всички отзовали се. Темата е за триене/ключ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...