Jump to content
Guest MyMoon

Как стои въпросът с митото?

Recommended Posts

Guest MyMoon

Здравейте. И преди съм писал, че си търся Хондичка, но тъй като не можат да намеря засега оферта, която да ми харесва реших да видя как стои въпросът с вкарване на сивик от чужбина.Та, на въпроса. Как стоят нещата с митото? Разбрах, че щом колата навлезе на територията на България, тя вече е или с платено мито, или е писана на някой инвалид. А какво ми трябва, за да вкарам аз колата на инвалидно право? Кое ниво инвалидност се изисква за тази преференция? Както и как стои въпросът с митото след влизането ни в европейския съюз? Какво става, ако колата е на инвалидно право, махнат митата и аз реша да си я прехвърля?Моля, запознатите с въпроса да дадат инфо, за да знам как най-добре да постъпя. Предварително благодаря. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Здравейте. И преди съм писал, че си търся Хондичка, но тъй като не можат да намеря засега оферта, която да ми харесва реших да видя как стои въпросът с вкарване на сивик от чужбина.

Та, на въпроса. Как стоят нещата с митото? Разбрах, че щом колата навлезе на територията на България, тя вече е или с платено мито, или е писана на някой инвалид. А какво ми трябва, за да вкарам аз колата на инвалидно право? Кое ниво инвалидност се изисква за тази преференция? Както и как стои въпросът с митото след влизането ни в европейския съюз? Какво става, ако колата е на инвалидно право, махнат митата и аз реша да си я прехвърля?

Моля, запознатите с въпроса да дадат инфо, за да знам как най-добре да постъпя. Предварително благодаря. :D

<{POST_SNAPBACK}>

Виж втърсачката има писано по този въпрос. А като влезем в ЕС ще видим какво ще стане, а до тогава само догадки и празни приказки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MyMoon

Благодаря ASRACING. Намерих това, което ме интересуваше.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...