Jump to content
Guest La4o

скорости от црх2

Recommended Posts

Guest La4o

здравейте,имам хонда сивик4 1.6 16 с два вала д16а9 и се чудех далиако и сложа скорости от црх2 ще стане още по бьрза или няма никаква разлика между скоростните кутий.благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Мисле че скоростите са еднакви.По-скоро намери от д16а6 или д15б2 само дето още никой със 100% сигурност не е казал дали ще паснат на твоя блок. шанса обаче е доста голям. Между другото, разликата няма да е кой знае каква, но пък зависи какво гониш... за максимална скорост, по-добре не сменяй скорости, твойте са си перфектни. За максимално ускорение обаче са ти малко дълги.За съжаление тези предавателни отношения са пълна мъгла.... от 10 источника идват 10 различни стойности, така че първо си изчисли твойте отношения и после вземи кутия която със сигурност е с по-къси скорости. Не разчитай на това от къде взимаш кутията. Изчислявай си отношенията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

здравейте,имам хонда сивик4 1.6 16 с два вала д16а9 и се чудех дали

ако и сложа скорости от црх2 ще стане още по бьрза или няма никаква

разлика между скоростните кутий.благодаря

<{POST_SNAPBACK}>

Ако те интересува, имам кутия S20 от Д15Б2 5 генерация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Предавателни числа и на двете колиСИВИК Д16А9:1скорост:3.2502скорост:1.8943скорост:1.2594скорост:0.9375скорост:0.771Файнал драйф:4.250CXR D16A9:1:3.2502:1.9443:1.3464:1.0335:0.878Файнал:3.888Това имам аз като информация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

На сивик и CRX са еднакви скоростите ако са с еднакви двигатели.Едноваловите са както MIYAMOTO написа за сивика, 4.25 финално, на двувалките са както CRX (ех колко рекса трябва да си вземе това момче да се научи как се пишат :))Ако искаш перфектните предавателни числа, вземи кутия от сивик или едновалов CRX и сложи 3та и 4та предавка от двуваловия! Ще имаш както по-добро ускорение на ниските предавки, така и малко по-висока максимална скорост и съответно икономия на 5та предавка.Но няма гаранция, дали наистина можеш така да сменяш предавателните числа ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ojobojo

Въпрос: На Кончерто d16a9 да намаля оборотите при движение на 5-та предавка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...