TheOmen 7 #1 Публикувано 22 Юни, 2011 Здравейте колеги... Минавам направо по темата: както си карах онзи ден, по едно време оборотите почнаха да падат, държа 2-3 мин ниски обороти и след това загасна... Ок, реших аз да я запаля и си останах само с решението. Попринцип я карам на газ колата и когато загасна беше на газ. Пробвах пак да запаля, пак нищо... Минах на бензин, пак нищо... Стартера си върти и въобще не поддава газ. След като викнах едно приятелче да ме дръпне, реших преждевременно да пробвам да запаля на 2ра на полусъединител, запалих натиснах съединителя да паднат оборотите и колата въобще не ги поддържаше - директно си изгасна, пробвах няколко пъти - все едно и също!Карам Хонда Сивик 91' 1.3, силно се надявам някой да ми разбере разказа и да ми предложи някакво решение. Мерси предварително на хората, които ще си направят труда да помогнат!Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheOmen 7 #2 Отговорено 23 Юни, 2011 Ъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miroslav_stoev 1 #3 Отговорено 23 Юни, 2011 Влизаш в Технически въпроси пишеш ''обороти" и четеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valio-27 2 #4 Отговорено 3 Януари, 2012 Да не е свършила газта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове