Jump to content
Guest dj_mi6o

The and the furious

Recommended Posts

Guest dj_mi6o
Публикувано (Редактирано)

Ами?, кажете как да се сдържа като не мога????? :thumbs1: Ето го и дългоочакваният ЛИНК ЗА DOWNLOAD :D Дърпайте смело :DЕх дори малко изядох заглавието на темата от вълнение, но надявам се да ми простите ;)

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Малиййййййййййййй............ :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

А паролата ? защото аз го теглих това и не стана с www.videocodecspot.com нито с нищо стандартно! Доколкото си промням официално филма излиза утре, така че това е fake! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

А паролата ? защото аз го теглих това и не стана с www.videocodecspot.com нито с нищо стандартно! Доколкото си промням официално филма излиза утре, така че това е fake!  :thumbs1:

<{POST_SNAPBACK}>

Значи сега го тегля - като го дръпна ще видя и ще пиша пак,но все ми се струва че има нфо файл и ще да съдържа и паролата :D

А като си мераклия - виж ако ползваш мулето -там мисля че го има директно в ави формат ;)

успех :D

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

А паролата ? защото аз го теглих това и не стана с www.videocodecspot.com нито с нищо стандартно! Доколкото си промням официално филма излиза утре, така че това е fake!  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Значи сега го тегля - като го дръпна ще видя и ще пиша пак,но все ми се струва че има нфо файл и ще да съдържа и паролата ;)

А като си мераклия - виж ако ползваш мулето -там мисля че го има директно в ави формат :D

успех :D

<{POST_SNAPBACK}>

Ами има НФО но е вътре в архива :D тоест и то е с парола, а и е с нулева дължина. За магарето не се бях сетил :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз ще отида на кино че тия телесинк все едно че в банята го гледам.Пък като излезе двдрип тогава пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MyMoon

Някой свали ли го вече? Айде ако го е свалил да го помоля да го качи в някой от българските торент сайтове. Благодаря. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Добре де някой ще даде ли парола за парвия линк аз сега го изтеглих ама нямам парола :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata
Отговорено (Редактирано)

Някой свали ли го вече? Айде ако го е свалил да го помоля да го качи в някой от българските торент сайтове. Благодаря. :cry:

<{POST_SNAPBACK}>

има го филма качен arena.bg и torrents.linkos ,във въпросните два тракера са версии снимани с камери от кино и са без субтитри,качеството сигурно няма и да е перфектно :D Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Kачеството е отвратително, но филма е убийствен! Изкефих се максимално! Айде аз отивам на полигона, че искам да пробвам нещо! :D П.П Вин Дизел наистина участва във филма!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80

жесток е!!!!само да имаше и суб. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

жесток е!!!!само да имаше и суб. :)

<{POST_SNAPBACK}>

покрай тоя филм и японски понаучихме малко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen
Отговорено (Редактирано)

жесток е!!!!само да имаше и суб. :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

покрай тоя филм и японски понаучихме малко :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Що се занимавате с американски измишльотини , който има мерак да каже да му запиша някой BMI , е там има Tokio drift и drag и racing

Истински , не холивудска измислица

Аз от тях понаучих малко японски

Редактирано от ASUSfen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

И накрая добрия стар чичо мустанг натри на всички носовете,нищо че беше с мотор от Нисан Силвия!Е*а ти самовлюбените хора са тея американци :blink: Иначе филмчето не е чак толкова зле.Качеството на рилийзите е под всякаква критика обаче...засега. :lol: Тук там се мярка по някоя друга С2000 ама..не ги карат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

и една китайка се мярно по едно време, тръгна да излиза от киното :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

На мен ми се струва, че целия филм е една огромна реклама на Нисан и по-специално на 350Z :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Мда,и VeilSide са ръснали бая мангизи за рекламка:DПоне да бяхме видели във филма прословутия им NSX :)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

загледах Demonoid.com версията, ама качеството е ужасно и липсват фрагменти от филмаможе би на някой, който не разбира от коли, ще му е интересен филма ... само че пък тогава няма да разбере половината неща от филма ... странен филм!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Относно дрифтовете в Япония има едно интересно документално филмче за това какяпонците правят дрифтовете по булевардите. Името на филма е: Hashiriya: Hardcore Underground Racing (2002)Мога да дам линк за тези които са от Пловдив и доставчик на нет им е Евроком или Гигабит клик ,а ето и линк към филма The Fast and The Furious: Tokio Drift (2006) клик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Филмът го има в Арена .. не разбирам какъв е проблема да си го дръпнете?Аз го имам, но качеството не ме изкефи... и субтитри има...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Мен края ме издразни. Знам че всяка кола може да се направи за дрифт, ама американосите да се навират в дрифтинга с Мустанг... за мен това е икона на америкаските "muscle car" автомобили. Що ми развалят детските мечти? Виж едно Р34 или Силвия....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

Нали знаете единият от рибарите във филма къв е???? :blink::blink::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

потърсете филма Initial_D -първи дрифт -не е за хонди но е стойностенdrift bible -документален -показва как се прави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...