Jump to content
Guest Hondichka d14a2

много ми загрява касетофона

Recommended Posts

Guest Hondichka d14a2

Незнам защо , но страшно много ми загрява касетофона :thumbs1: .Като покарам половин (да не говорим за повече) час и си сваля панела имам чуството че гори( толкова е прегрял). изобщо от никъде не се охлажда .Мислех си че е от самия касетофон , но вече смених няколко и жсичките прегряват. От жегата даже ми се огънаха няколко диска , а един сд-плеър даже спря да работи.При вас има ли го този проблем, и има ли някакво решение?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Ми на мен на 4 ген. хеч също доста се нагрява(пари) ама досега ЦД не ми се е огъвало :thumbs1: Да не би да си оставила парното докрай на топло или да не ти работи кранчето и да минава оттам топлата вода и затва да нагрява толкова пространството зад плейъра ?Тва е...някой ако е имал подобен толкова фрапиращ случай да каже как се е оттървал :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

зимата парното го нагрява, ама лятото трябва кранчето да е спряло топлата вода. не е много добро охлаждането, ама чак да ми огъне диск не ми се е случвало

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Не е редно да се награвя толкова много! Погледнете всичко ли е свързано правилно. Всеки,които монтира касетофони може да замери и да отстрни проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2

И токове са мерени и всичко е проверено и на климатик карам и и това си пари та ще се запали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

имаш лично.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Моя също грее ... е не че криви дискове, но си грее. Но не и след половин час свирене - забелязва се поне след 1-2 часа. Може да зависи и от модела - транзистори, радиатори и т.н. Предполагам че зад каст'фона няма много вентилация, и дори да си пуснал вентилатора - полза никаква.Като видях че на баща ми касетофона се топли дори повече спрях да се притеснявам, а все пак неговата кола е на по-малко от 3 години.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi
Отговорено (Редактирано)

По принцип всички си греят доста, но чак да се криви диска е много. Срещал съм такъв проблем. Потърси друг плюсов кабел от снопа той трябва да е по дебел от другите. Може да е и от бройя колони не трябва да включваш повече от 4 ако е за 4 в противен случай се променя общия импеданс на клоните и загрява а от там и изгаря. Не е от това че парното е включено или е затворен в таблото. Ако си близо до Габрово звънкай.

Редактирано от pepi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Пиле какво стана със стереото. Когато го оправиш кажи дали съм бил прав.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

a къв е кас'тофона ? то нормално да си грее , ама чак пък толкова .... не е нормално ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

И при мен си грее ама си е в рамките на нормалното, веднъж на жегата си бях оставил панелчето там вътре в колата ,а също така бях забравил една химикалка на седалката ,като се върнах химикалката беше направо разтопена една такава огъната, и си помислих ,че и панелчето може да се повреди нещо , но нищо му нямаше. Иначе, ако още го иамш проблема и си от София мога да те пратя при едни хора дето се занимават само с кар аудио и ще ти го оправят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...