Jump to content
Guest Barky

Търся оригинално масло Motul 1540

Recommended Posts

Guest Barky

Хора, кажете откъде мога да си купя качествено масло Motul 1540! Цената не е важна, само да е оригинално!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Колега, първо попълни в профила откъде си! Иначе :София - Prospeed- http://www.prospeed.bg/motul_about.php кв. Студентски град, ул. "Стоян Едрев" 1, Гаражите на МГИ, зад автокъща "Софавто", тел. 965 32 80Варна - 0899941984 - Сашо, от мелницата по пътя към Военна болница, вдясно. Преди 3 седмици взех от Сашо Motul 6100 10W40 4+1 л. за двигателя и скоростната, около 75лв. Може и да си въобразявам, но разхода ми падна малко :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Аз те съветвам да пробваш едно немско масло - Lique&Molly. Това е наистина много добро масло. Взимай пълна синтетика. Имай предвид, че повечето масла в България са втора употреба, правят се от вече използвано масло. Ако не вярвате, просто накарайте някой, който знае немски да ви преведе написаното на етикета отзад. Специално AC Delco, Mobil 1 и Valvoline са именно такива, за това са и толкова евтини. Motul-а също е много добро масло.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Ако искаш да е 15, по-добре си вземи 15/50. Аз мойто си го сменям при един квартален пич дето работи само с масла и досега все съм нямал никакви грижи, което ме кара да мисля че е оригинално :blink: , а пък и човека си е хондаджия така че, ако си от София и държиш да е при някой проверен може там, а може и където си решиш, според мене мотулата на повечето места си е ОК! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...