Jump to content
no1else

Търся помощ за ел. инсталация

Recommended Posts

Здравейте колеги, днес алармата ми отказа да работи. В последствие отказа и да се изключи. Отворих таблото и там нещата загрубяха. Пълно е с рязани кабели след като от там са минали човека поставил алармата после газаджията и не на последно място този който ми слага светещите километражи от ибей. Всеки е рязал надил, храчил плюл и тн. Хората не са чували за термосвиваема шлауха, а са работили само с пвц лента която от жегата под таблото (колата е черна) се е разтекла на всякъде. Искам да махна алармата и в последствие и газовата уредба и светещите километражи и да си възстановя инсталацията. Изтеглих мануала за Сивик 92-95, но там обозначенията не се разбират....много размазано се вижда всичко. Има ли някой който има добра схема на ел. инсталацията в купето, за да я ползвам да възстановя моята или ще е по-лесно да си търся да закупя ел. инсталация от 5ген през която не е минавал алармаджия и газаджия ? Дайте съвет/линк или ако някой знае ориентировъчна цена на ел. инсталацията на старо нека сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
ТУК менюъла. Дали ти трябва директно нова инсталация зависи от това какви са ти познанията и уменията по електротехника и колко ти се занимава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако си прочел внимателно....точно този мануал съм писал че го имам и съм го гледал и е много размазано в частта с ел инсталацията на купето. За това помолих за друга схема ако някой има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,според мен избираш най - трудния вариантза ремонт на инсталацията.Ако не се е стопила,не трябва да е сменяш,а вземи поялника,тинол и термо шлауха.Кабелите са цветни и не се повтарят.Термо шлаухата лично аз я слагам двойна и проблеми не съм имал.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...