Palko 54 #1 Публикувано 17 Юни, 2011 (Редактирано) Праговете са закупени от колега от форума (60лв.)Перфектни са, не съм ги слагал даже. Бартер за едно от изброените неща за 5г. хеч: 1. Спортен филтър (имам си китайски...) 2. Air intake с или без филтър (според зависи) 3. Черно барче 4. Понижаващи пружини 5. Спортен волан 6. Преден стрът бар 7. Преден лип Това са примерни неща, от които имам нужда. Приемам и всякакви други интересни предложения за бартер. На JDM вълна съм за това ги давам. Снимка: Който иска да ги види лично намират се в гр. Монтана, гсм: 0888982721 и на лични. Редактирано 17 Юни, 2011 от Palko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #2 Отговорено 17 Юни, 2011 Забравил съм да добавя 8. Трета врата черна или синиозелена като праговете (може и със запълнена дупка за номера) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #3 Отговорено 23 Юни, 2011 ЪП. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #4 Отговорено 24 Юни, 2011 Ключ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове