Guest lookcho #1 Публикувано 14 Юни, 2006 сега само един въпрос ,трябва ли на всеки с хонда по улицата да му свиркам за поздрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 14 Юни, 2006 разбира се....и да го тръкнеш по калника ай честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #3 Отговорено 14 Юни, 2006 Честито и от мен, със здраве да си я юркаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 14 Юни, 2006 честито. и разкажи каква ти е придобивката с малко повече подробности Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vinny #5 Отговорено 14 Юни, 2006 Честито и от мен със здраве да я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #6 Отговорено 14 Юни, 2006 сега само един въпрос ,трябва ли на всеки с хонда по улицата да му свиркам за поздрав <{POST_SNAPBACK}> Честито,много безаварийни и присветкай,че някой може да не дочува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ludemir #7 Отговорено 14 Юни, 2006 (Редактирано) честито колега.със здраве нали знае6. Редактирано 14 Юни, 2006 от ludemir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen #8 Отговорено 14 Юни, 2006 Още един влезнал в правия път . Честито ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mitos #9 Отговорено 14 Юни, 2006 Честито и от мен много да те радва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest japan #10 Отговорено 14 Юни, 2006 Честито,клаксона и присвяткането не са задължителни ами са усещане на духа..аз като я подкарах мойта красавица и аз бях така , клаксони, фароне каде що видя Хонда...ще ме извинявате за ама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #11 Отговорено 14 Юни, 2006 честито и безаварийно цъкни някоя снимчица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #12 Отговорено 14 Юни, 2006 честито и много безавариини киометри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #13 Отговорено 14 Юни, 2006 Кой каквото иска да говори става въпрос за ХОНДА-Честито със здраве да си я караш и много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic*6 #14 Отговорено 15 Юни, 2006 Честито Колега! Обичай я и тя ще те обича... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #15 Отговорено 15 Юни, 2006 Колега честито с здраве да си я караш пожелавам ти само положителни емоции с нея и наслука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pepi #16 Отговорено 15 Юни, 2006 А.а.а.а.а голям кеф а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #17 Отговорено 15 Юни, 2006 Ей аз изоставам вкарайте ме и мен в играта искам и аз............ Не мога да си намеря колица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #18 Отговорено 15 Юни, 2006 4естита да ти е много безаварийни км. и много да те слуша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #19 Отговорено 15 Юни, 2006 колата е honda concerto hatchback d16z2климатик шибидах(нещо не ме радва ама може да звърши работа---още не знам каква )електрически,стъкла,огледала и всичко останалоцентрално4 диска - спира като змей сервонезависомото отзад кефи -- яко стои на пътяняма грам ръждица , но някой е играл морски шах по предния капак с ключ и други разни глезотии...твигателя пее ,но не го натискам на повече от 4К оборота че часа ми за ремък и масла при Омбре е чак срядаза снимките ще почакате че още не е измита ,защото съм се скъсал от бягане за регистрации и каско и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #20 Отговорено 16 Юни, 2006 честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове