Guest DIM #1 Публикувано 30 Май, 2004 Имам хонда акорд хечбек 88г. 2.0 карбуратор и имам малак проблем зна4и не идва бензин в карбуратора но бензиновата помпа работи от какво може да е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #2 Отговорено 30 Май, 2004 Имам хонда акорд хечбек 88г. 2.0 карбуратор и имам малак проблем зна4и не идва бензин в карбуратора но бензиновата помпа работи от какво може да е това? Клапана на газовата ти не стига ток до него, и не отваря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DIM #3 Отговорено 30 Май, 2004 зна4и то ка4ва бензин до бензиновия филтар оба4е не стига до карбуратора проверих и траби4ката не е запушена но като налееш в карбуратора бензин пали.може ли бензиновата помпа да не е наред нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #4 Отговорено 30 Май, 2004 зна4и то ка4ва бензин до бензиновия филтар оба4е не стига до карбуратора проверих и траби4ката не е запушена но като налееш в карбуратора бензин пали.може ли бензиновата помпа да не е наред нещо. Е нали помпата работи ?Смени филтъра. Ако е стар или си карал на А92 - сигурно е запушен, Стигал съм дотам за 500 км каране само да не мога да запаля - сменям го ПАК и минавам на А95. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове