Guest japan #1 Публикувано 14 Юни, 2006 Клик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #2 Отговорено 14 Юни, 2006 Боже, колко мъка има по света Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #3 Отговорено 14 Юни, 2006 Б**хти подигравката Как беше "тихо,тихо чувате ли как гние о**ла"!Затова ще да са го мобилизирали т'ва автомобилче,да не ръждясва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #4 Отговорено 14 Юни, 2006 Клик <{POST_SNAPBACK}> Най интересно колата имаше ТЮФ(преглед) за Австрия до 02.2006! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 14 Юни, 2006 Много сте черногледи. Аз пък много се изкефих! Всичко е толкова оригинално измислено и направено... Евала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #6 Отговорено 14 Юни, 2006 Много сте черногледи. Аз пък много се изкефих! Всичко е толкова оригинално измислено и направено... Евала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stonez #7 Отговорено 14 Юни, 2006 Много сте черногледи. Аз пък много се изкефих! Всичко е толкова оригинално измислено и направено... Евала! <{POST_SNAPBACK}> М да, а и да не говорим, че е 150 коня бегачка, под капака все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #8 Отговорено 14 Юни, 2006 мислих си че от немска кола няма по грозно нещо,ама има и немски коли с тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #9 Отговорено 14 Юни, 2006 имайте уважение към труда на хората бре Мен ме кефи, много оригинални хрумвания забелязах например вратите са с автоматично отваряне посредством амортисьорчета от багажник и за да сработи са ги обърнали напред да се отварят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #10 Отговорено 14 Юни, 2006 аз труда им го уважавам, и идеите са оригинални, ама това незначи че ми харесват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest poliqka #11 Отговорено 14 Юни, 2006 уважението не предизвиква ли и съчувствие и съпричастност към тези който смятат че имат цялото време на света и го прахосват по такъв или друг подобен начин начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #12 Отговорено 14 Юни, 2006 Въпроса е кой как гледа на нещата. Ако го гледаш като тунинг ..... Аз обаче мисля че това е правено за ташак. И резултата е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #13 Отговорено 14 Юни, 2006 егати и подигравката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #14 Отговорено 15 Юни, 2006 резултата е номер едно, евала за идеята и за качественото изпълнение, изглежда като фабрична немска каска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen #15 Отговорено 15 Юни, 2006 изглежда като фабрична немска каска <{POST_SNAPBACK}> Искаше да каже танк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #16 Отговорено 15 Юни, 2006 Kърти миффффки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #17 Отговорено 15 Юни, 2006 Тая кола трябва да се земе на въоражение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове