Jump to content
Guest Pi4a_stz^

Покупка на хонда

Recommended Posts

Guest Pi4a_stz^

Мисля да си купувам хонда сивик хечбек 1,5 90коня 5-та генерация но не разбирам мн от двигателите и окачванията на автомобила.Много ви моля кажете ми какво трябва да гледам когато си взимам хонда по какво мога да разбера дали е читаво окачването и двг-то на колата.Мога да дам около 4000лв за колата ако някои продава такава да покаже обява и снимки.Смятам тази кола да не я сменям в блиските 10 години така че трябва да е добре технически и визуално.Много благодаря на всички отговорили предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

Хора моля ви помогнете ми ;) Днес гледах една хондичка с 1,3 двигател Д13Б2 има малко кусури като например ражда на предния капак и на вратичката на багажника иска и 4000лв но трябва да я ремонтирам и 6те ми излезе 5000 ако почна да я правя.И пак ви моля кажете ми нещо което да гледам по колата :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Отговорено (Редактирано)

за тия пари освен инвалидна не се сещам какво може да намериш.а съвет от мен пази се от инвалидни коли.мотора на който си се спрял е много,много добър. може и да се ъпгрейтва постепенно.но за тия пари :D не вярвам да намериш читава 5 генерация.виждам че си от Стара загора помоли Роудрейсара да ти помогне .

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Здрасти... нали се сещаш, че като я вземеш едно 500лв отиват веднага за регистраций и от сорта... така че вече си на 4500лв...Смятай ги тея неща да не стане така, че си купиш кола и тя седи пред блока щото това или онова не можеш да го платиш...И 4К са малко за жалост... или най-много за 1.3 който двг е далече от 1.5.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...