Guest Pi4a_stz^ #1 Публикувано 13 Юни, 2006 Мисля да си купувам хонда сивик хечбек 1,5 90коня 5-та генерация но не разбирам мн от двигателите и окачванията на автомобила.Много ви моля кажете ми какво трябва да гледам когато си взимам хонда по какво мога да разбера дали е читаво окачването и двг-то на колата.Мога да дам около 4000лв за колата ако някои продава такава да покаже обява и снимки.Смятам тази кола да не я сменям в блиските 10 години така че трябва да е добре технически и визуално.Много благодаря на всички отговорили предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^ #2 Отговорено 14 Юни, 2006 Хора моля ви помогнете ми Днес гледах една хондичка с 1,3 двигател Д13Б2 има малко кусури като например ражда на предния капак и на вратичката на багажника иска и 4000лв но трябва да я ремонтирам и 6те ми излезе 5000 ако почна да я правя.И пак ви моля кажете ми нещо което да гледам по колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #3 Отговорено 14 Юни, 2006 (Редактирано) за тия пари освен инвалидна не се сещам какво може да намериш.а съвет от мен пази се от инвалидни коли.мотора на който си се спрял е много,много добър. може и да се ъпгрейтва постепенно.но за тия пари не вярвам да намериш читава 5 генерация.виждам че си от Стара загора помоли Роудрейсара да ти помогне . Редактирано 14 Юни, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #4 Отговорено 15 Юни, 2006 Здрасти... нали се сещаш, че като я вземеш едно 500лв отиват веднага за регистраций и от сорта... така че вече си на 4500лв...Смятай ги тея неща да не стане така, че си купиш кола и тя седи пред блока щото това или онова не можеш да го платиш...И 4К са малко за жалост... или най-много за 1.3 който двг е далече от 1.5.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове