Guest Vmax #1 Публикувано 12 Юни, 2006 (Редактирано) Здравеите пред закупуването съм най-на края на ХОНДА от дълго време се каня но сега доиде момента,ще ви помоля да ми кажете какво да гледам и да питам и специално нещо повече за този мотор да ми дадете инфо,утре ще ходя да гледам една за 2500лв.Ориентирал съм се към 1.6 110 коня даже и не съм сигурен как се води номера на мотора Д16А7 помагаите със съвети и всякакви подобни мнения които,ще са ми от полза.Мерси предварително... Вчера гледах една бяла която я има в мобиле.бг но и е отварян мотора,каза ми че сменял сигменти заради разход на масло,но може и да е от прегряване на моторетката,но работеше добре, не че нямаше да я закарам в сервиз да я прегледат,но това беше на пръв поглед.Някой ако има оферта да споделя за подобна кола. Редактирано 12 Юни, 2006 от Vmax Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #2 Отговорено 12 Юни, 2006 Щом си от София не се цигани-имаме си доктор(Омбре) ........водиш я при него и си на пистата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 13 Юни, 2006 Д16А6 и А7 са на този модел и ДА 110кс са.Гледай си за ръжди по праговете и калниците. Отдолу, подът е защитен, но ако мойеш огледай го че катоя одереш яко отдолу и почва да гние. Направи едно кръгче и се ослушвай. Като гледам си се ориентирал в двигателите, но да си кажа. гледай номера, броя валове и инжекциона, да не те мине някой с д15-ка или пък може да намериш двувалка ( дай боже всеки му) а собственика да не знае И наистина, заведи я при Омбре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vmax #4 Отговорено 13 Юни, 2006 (Редактирано) Д16А6 и А7 са на този модел и ДА 110кс са. Гледай си за ръжди по праговете и калниците. Отдолу, подът е защитен, но ако мойеш огледай го че катоя одереш яко отдолу и почва да гние. Направи едно кръгче и се ослушвай. Като гледам си се ориентирал в двигателите, но да си кажа. гледай номера, броя валове и инжекциона, да не те мине някой с д15-ка или пък може да намериш двувалка ( дай боже всеки му) а собственика да не знае И наистина, заведи я при Омбре! <{POST_SNAPBACK}> Чул те господ за двувалката ,ще гледам за посочените точки,но мисля че малко ръжда по задните калници не е от много голямо значение и ще ще се оправи ,само да те питам каде им е номера точно на блока,а ако може и някоя снимчица за точно местонахождение,ще съм много доволен... Редактирано 13 Юни, 2006 от Vmax Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vmax #5 Отговорено 16 Юни, 2006 Няма ги на пазара тия коли имаше една червена около горубляне и я испунах,днес имах повече свободно време и тъкмо тръгвах да я гледам и като звъннах вече я нямше ,някой ако им предвид някоя нека сподели инфо,че на пазара в момента има още една бяла,но и е отварян мотора за смяна сегменти (заради разход на масло),а дочувам че Хонда масло не харчи и ме притеснява,че ме лъже и е прегрявана.Та ме е страх ако я взема нея да не ми се наложи да правя мотор иначе е много стегата има само едно лагерче .Побърквам се няма 1.6 на пазара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #6 Отговорено 17 Юни, 2006 Няма ги на пазара тия коли имаше една червена около горубляне и я испунах,днес имах повече свободно време и тъкмо тръгвах да я гледам и като звъннах вече я нямше ,някой ако им предвид някоя нека сподели инфо,че на пазара в момента има още една бяла,но и е отварян мотора за смяна сегменти (заради разход на масло),а дочувам че Хонда масло не харчи и ме притеснява,че ме лъже и е прегрявана.Та ме е страх ако я взема нея да не ми се наложи да правя мотор иначе е много стегата има само едно лагерче .Побърквам се няма 1.6 на пазара <{POST_SNAPBACK}> има ето това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #7 Отговорено 17 Юни, 2006 Няма ги на пазара тия коли имаше една червена около горубляне и я испунах,днес имах повече свободно време и тъкмо тръгвах да я гледам и като звъннах вече я нямше ,някой ако им предвид някоя нека сподели инфо,че на пазара в момента има още една бяла,но и е отварян мотора за смяна сегменти (заради разход на масло),а дочувам че Хонда масло не харчи и ме притеснява,че ме лъже и е прегрявана.Та ме е страх ако я взема нея да не ми се наложи да правя мотор иначе е много стегата има само едно лагерче .Побърквам се няма 1.6 на пазара <{POST_SNAPBACK}> Има един седан в Пловдив но е аутоматик, има забележки по външния вид. На цвят е същата като на снимката на колегата, цената мисля , че е около 2500лв телефона на този човек е 0897 268 236 казва се Марин, пазари се с него без да се притесняваш, кажи му, че телефона ти го е дал Сашо от Пазарджик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове