Jump to content
Guest Vmax

Civic 4Gen. 1.6

Recommended Posts

Guest Vmax
Публикувано (Редактирано)

Здравеите пред закупуването съм най-на края на ХОНДА от дълго време се каня но сега доиде момента,ще ви помоля да ми кажете какво да гледам и да питам и специално нещо повече за този мотор да ми дадете инфо,утре ще ходя да гледам една за 2500лв.Ориентирал съм се към 1.6 110 коня даже и не съм сигурен как се води номера на мотора Д16А7 помагаите със съвети и всякакви подобни мнения които,ще са ми от полза.Мерси предварително... :spoko:Вчера гледах една бяла която я има в мобиле.бг но и е отварян мотора,каза ми че сменял сигменти заради разход на масло,но може и да е от прегряване на моторетката,но работеше добре, не че нямаше да я закарам в сервиз да я прегледат,но това беше на пръв поглед.Някой ако има оферта да споделя за подобна кола.

Редактирано от Vmax

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Щом си от София не се цигани-имаме си доктор(Омбре) :spoko: ........водиш я при него и си на пистата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Д16А6 и А7 са на този модел и ДА 110кс са.Гледай си за ръжди по праговете и калниците. Отдолу, подът е защитен, но ако мойеш огледай го че катоя одереш яко отдолу и почва да гние. Направи едно кръгче и се ослушвай. Като гледам си се ориентирал в двигателите, но да си кажа. гледай номера, броя валове и инжекциона, да не те мине някой с д15-ка :) или пък може да намериш двувалка ( дай боже всеки му) а собственика да не знае :)И наистина, заведи я при Омбре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax
Отговорено (Редактирано)

Д16А6 и А7 са на този модел и ДА 110кс са.

Гледай си за ръжди по праговете и калниците. Отдолу, подът е защитен, но ако мойеш огледай го че катоя одереш яко отдолу и почва да гние. Направи едно кръгче и  се ослушвай. Като гледам си се ориентирал в двигателите, но да си кажа. гледай номера, броя валове и инжекциона, да не те мине някой с д15-ка :D или пък може да намериш двувалка ( дай боже всеки му) а собственика да не знае :D

И наистина, заведи я при Омбре!

<{POST_SNAPBACK}>

Чул те господ за двувалката :D ,ще гледам за посочените точки,но мисля че малко ръжда по задните калници не е от много голямо значение и ще ще се оправи :D,само да те питам каде им е номера точно на блока,а ако може и някоя снимчица за точно местонахождение,ще съм много доволен... Редактирано от Vmax

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax
:D:D:cry: Няма ги на пазара тия коли имаше една червена около горубляне и я испунах,днес имах повече свободно време и тъкмо тръгвах да я гледам и като звъннах вече я нямше :( ,някой ако им предвид някоя нека сподели инфо,че на пазара в момента има още една бяла,но и е отварян мотора за смяна сегменти (заради разход на масло),а дочувам че Хонда масло не харчи и ме притеснява,че ме лъже и е прегрявана.Та ме е страх ако я взема нея да не ми се наложи да правя мотор иначе е много стегата има само едно лагерче :D .Побърквам се няма 1.6 на пазара :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

:cry:  :D  :( Няма ги на пазара тия коли имаше една червена около горубляне и я испунах,днес имах повече свободно време и тъкмо тръгвах да я гледам и като звъннах вече я нямше :( ,някой ако им предвид някоя нека сподели инфо,че на пазара в момента има още една бяла,но и е отварян мотора за смяна сегменти (заради разход на масло),а дочувам че Хонда масло не харчи и ме притеснява,че ме лъже и е прегрявана.Та ме е страх ако я взема нея да не ми се наложи да правя мотор иначе е много стегата има само едно лагерче :D .Побърквам се няма 1.6 на пазара :D

<{POST_SNAPBACK}>

има:D ето товаПубликувано изображение

:P:P:P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

:(  :D  :D Няма ги на пазара тия коли имаше една червена около горубляне и я испунах,днес имах повече свободно време и тъкмо тръгвах да я гледам и като звъннах вече я нямше :D ,някой ако им предвид някоя нека сподели инфо,че на пазара в момента има още една бяла,но и е отварян мотора за смяна сегменти (заради разход на масло),а дочувам че Хонда масло не харчи и ме притеснява,че ме лъже и е прегрявана.Та ме е страх ако я взема нея да не ми се наложи да правя мотор иначе е много стегата има само едно лагерче :( .Побърквам се няма 1.6 на пазара :cry:

<{POST_SNAPBACK}>

Има един седан в Пловдив но е аутоматик, има забележки по външния вид. На цвят е същата като на снимката на колегата, цената мисля , че е около 2500лв телефона на този човек е 0897 268 236 казва се Марин, пазари се с него без да се притесняваш, кажи му, че телефона ти го е дал Сашо от Пазарджик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...