Guest XapBu #1 Публикувано 12 Юни, 2006 кой ще е шампиона? аз казвам - Бразилия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #2 Отговорено 12 Юни, 2006 АРЖЕНТИНА макар че и еквадор ме кефи а да не говорим за тринидат и тобаго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lamerko #3 Отговорено 12 Юни, 2006 И Англия има шансове с оглед на играчите с които разполага, но рялно погледнато който и отбор да се изправи срещу тях трябва да играе на 110%. Аз ще се радвам ако спечели някой който не е печелил до сега както стана с Гърция. Не е честно на 4 години да се провежда световно и всеки път Бразилия или Аржентина да побеждава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen #4 Отговорено 12 Юни, 2006 АРЖЕНТИНА макар че и еквадор ме кефи а да не говорим за тринидат и тобаго <{POST_SNAPBACK}> Това нали е световно , Джапанки няма ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 12 Юни, 2006 АРЖЕНТИНА макар че и еквадор ме кефи а да не говорим за тринидат и тобаго <{POST_SNAPBACK}> Това нали е световно , Джапанки няма ли <{POST_SNAPBACK}> има преди малко ги отнесоха с 3:1 англичаните направиха един изключително смотан мач с Парагвай и ако Парагвайците не бяха такива каръци можеше спокойно да е 0:0 англичаните не стават за нищо ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ikurtev #6 Отговорено 12 Юни, 2006 Аржентина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lamerko #7 Отговорено 12 Юни, 2006 (Редактирано) Че мача беше грозен и безинтересен спор няма. Но в отбора има наистина невероятни футболисти и за мен беше изключителна изненада играта им .За мача на Англия говоря Редактирано 12 Юни, 2006 от lamerko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #8 Отговорено 12 Юни, 2006 Аржентина , ми се иска ( нали съм половина аржнтинец ) но и те имат лош късмет , но Бразилия според мен няма да е ей така вътрешно чувство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #9 Отговорено 12 Юни, 2006 кой ще е шампиона? аз казвам - Бразилия <{POST_SNAPBACK}> не гледам, мразя футбол. Обичам моторните спортове, с миризмата на изгоряло масло, така че ще се въздържам от коментари в темичката ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #10 Отговорено 12 Юни, 2006 (Редактирано) Аржентина , ми се иска ( нали съм половина аржнтинец ) но и те имат лош късмет , но Бразилия според мен няма да е ей така вътрешно чувство <{POST_SNAPBACK}> абе Тино като си наполовина Аржентинец можеш ли да танцуваш танго ? Редактирано 12 Юни, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lamerko #11 Отговорено 12 Юни, 2006 Не малкия Марадона му викали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #12 Отговорено 12 Юни, 2006 Аржентина , ми се иска ( нали съм половина аржнтинец ) но и те имат лош късмет , но Бразилия според мен няма да е ей така вътрешно чувство <{POST_SNAPBACK}> абе Тино като си наполовина Аржентинец можеш ли да танцуваш танго ? <{POST_SNAPBACK}> баща ми не ме е научил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #13 Отговорено 12 Юни, 2006 и аз съм за Бразилия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C #14 Отговорено 12 Юни, 2006 (Редактирано) ами така кат гледам момци БРАЗИЛЦИТЕ немат един слаб играч на секи пост играе звезда такаче и за мен те са фаворитите но все пак това е футбол тази игра е най великата защото винаги е била интересна и не се знае какво ще стане до последния садииски сигнал Редактирано 12 Юни, 2006 от C_I_V_I_C Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #15 Отговорено 12 Юни, 2006 Аржентина , ми се иска ( нали съм половина аржнтинец ) но и те имат лош късмет , но Бразилия според мен няма да е ей така вътрешно чувство <{POST_SNAPBACK}> абе Тино като си наполовина Аржентинец можеш ли да танцуваш танго ? <{POST_SNAPBACK}> баща ми не ме е научил <{POST_SNAPBACK}> язък тамън мислех да те каня на танци а на бате Мачо ще кажа само че се е пообъркал . мразя хора дето се подлагат за пари .визирам бразилците на световното във Франция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове