Jump to content
Guest darius

Спрян форум!

Recommended Posts

Guest darius

ИСКАМ ДА ПИТАМ, ЗАЩО БЕШЕ СПРЯН ФОРУМА ЗА ТРИ ДНИ???НИЕ, КОИТО БАЧКАМЕ И ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ КИНТИ ИЛИ ПОРАДИ ДРУГА ПРИЧИНА НЕ МОЖЕМ ДА ДОЙДЕМ,ЗАЩО ДА СМЕ ЛИШЕНИ И ОТ ФОРУМ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

подкрепям !!! това бешве малко грубо. не всички могат да дойдат по различни причини, но това не означава, че трябва да се дискримирани за това.... да разбираме ли че това е само за определени хора и къде е смисъла на форума, ако се постъпва избирателно....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Не го приемайте толкова лично :) Не беше никаква дискриминация, а по-скоро лека конфронтация с подбъзикваща нотка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Не го приемайте толкова лично  :)

Не беше никаква дискриминация, а по-скоро лека конфронтация с подбъзикваща нотка  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Много подъл начин да се провалят 2 сбирки на хората които не са на националната, е едната поне не се е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

подбъзикваща нотка  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Браво , защо не се посмя по-добре в лицата ни :) " ние ще ви спрем форума , за да ви е гадно , че не сте на национална :( " :) Мисля , че трябваше извинения да ни поднасяте , а не бъзици :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

подбъзикваща нотка  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Браво , защо не се посмя по-добре в лицата ни :)

<{POST_SNAPBACK}>

Как ве? Цяло:

:]]]

си имаше в съобщението :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Извинения че не сте дошли :) ДА, осъзнавам че се получи малко гадно от наша страна и се извинявам.НО очаквам и извинения от хората които казаха че ще дойдат а не дойдоха. Защото всички искате организация, но не осъзнавате колко преебавате нещата като се откажете в последствие. Добре че в случая не бяхме поели някаква отговорност за брой места и т.н.В резюме: Искрено се извинявам на ВАС, идеята не беше много етична. Но по никакъв повод не се извинявам на тези които се отказаха в последния момент. Не ме интересува причината. Да сте мислили по-отрано. Какво да правим ние като обещаем 70 легла а заемем 30?п.с. и между другото, колко време беше спрян форума? 3 дена? или ден и половина?извинявам се и за провалените срещи заради спирането на форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Мисля , че трябваше извинения да ни поднасяте , а не бъзици  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Хубаво е да изискваме само, без да даваме нищо. Но ние сме ти свикнали така и така. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
Отговорено (Редактирано)

Извинения че не сте дошли  :D

ДА, осъзнавам че се получи малко гадно от наша страна и се извинявам.

НО очаквам и извинения от хората които казаха че ще дойдат а не дойдоха. Защото всички искате организация, но не осъзнавате колко преебавате нещата като се откажете в последствие. Добре че в случая не бяхме поели някаква отговорност за брой места и т.н.

В резюме: Искрено се извинявам на ВАС, идеята не беше много етична. Но по никакъв повод не се извинявам на тези които се отказаха в последния момент. Не ме интересува причината. Да сте мислили по-отрано. Какво да правим ние като обещаем 70 легла а заемем 30?

п.с. и между другото, колко време беше спрян форума? 3 дена? или ден и половина?

извинявам се и за провалените срещи заради спирането на форума.

<{POST_SNAPBACK}>

Това за местата наистина е тъпо , защото следващия път на собственика на хотела ще му е през к*ра , че хонда клъб ще са там :)

Наистина не беше етично и извиненията се приемат :) за форума !!!

Аз извинения не трябва да поднасям защото не съм се и записвал или казвал , че ще идвам , искаше ми се , но уви :)

Викторе , мнението ти за мене ли се отнася :( или принципно :) ако е за мене , много сме говорили ( не само конкретно с тебе ) за много неща , но до нищо не се е стигала !!! и тема писах да ни кажете какво е нужно от нас за да ви търсим пълна отговорност на вас ( защото сега всичко е на добра воля и ми е ясно , че правите много без да получавате нищо , е получавате - критики :) )

П.П. Да ви подаря ако искате компютър с около 14GB диск да сложите страницата или да ви помогне с нещо , :)

П.П.2. Да си говорим директно , а не се с половин уста или озпбщо да не се говори :)

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Цялата тая тема не се вързва с атмосферата на "след национална среща" :) И аз имах работа и то не малко,но от както се пусна темата знаех,че ще съм на среща където и да е,когато и да е :D Брат ми на два пъти обръща графика на колегите си с главата на долу само и само да дойде.Драгича остави ресторанта само и само за да дойде.DjSprite си имаше заместник само и само да дойде.Емко остави работата и жена си с детето само и само да дойде.Всеки можеше да направи някъкви жертви...имах те около 2 месеца за подготовка.Да не говоря че някой от най-големите празнодумковци не дойдоха а се биеха в гърдите,че ще са там :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Цялата тая тема не се вързва с атмосферата на "след национална среща" :) И аз имах работа и то не малко,но от както се пусна темата  знаех,че ще съм на среща където и да е,когато и да е :D Брат ми на два пъти обръща графика на колегите си с главата на долу само и само да дойде.Драгича остави ресторанта само и само за да дойде.DjSprite си имаше заместник само и само да дойде.Емко остави работата и жена си с детето само и само да дойде.Всеки можеше да направи някъкви жертви...имах те около 2 месеца за подготовка.Да не говоря че някой от най-големите празнодумковци не дойдоха а се биеха в гърдите,че ще са там :)

<{POST_SNAPBACK}>

Да прав си ..

добре че нямаше запазени легла и стай че тогава какво щяхме да правим !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

абе грозна постапка беше спирането на форума А ПОНЕ НА КИРИЛИЦА ДА ГО БЯХТЕ НА ПИСАЛИ ТВА "Na sreshta sme :)))" па вие останалите си е... м..... :) и тва че някои не СМЕ могли да дойдем не е било от без-желание нали се сещате секи си имал няква основателна причина а и не е достатачно да имш бензин в кравта а и в колата та да дойдеш на срещата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ай стига, нека не се делим на "можещи" и "неможещи", по-скоро не е редно да остава форума без надзор и затова...... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Отговорено (Редактирано)

ай стига, нека не се делим на "можещи" и "неможещи", по-скоро не е редно да остава форума без надзор и затова...... :)

<{POST_SNAPBACK}>

ей как реши от раз въпроса по византийски :)

аз съм съгласен с MIAMOTO ,обаче найстина понякога не всичко зависи от нас ,аз например имах идея една вечер да спя на слънчев бряг и след това да дойда ама си останах с пръст в уста защото жена ми взима заверки и беше тъпо от моя страна да я зарежа ,помагал съм и с чертежи до умопомрачение ,дори и на купона организиран от Кислорода не можах да отида. Но според мен е кофти да се делим и да се псуваме . а спирането на форума си беше гавра със всички почитатели на марката. :D

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

Аз зная мястото и хората - който още не се е определил какво иска и колко му е по силите - да не се цупи :) - даааа случва себлагодаря на всички Ви, които дойдохте - и тези които не дойдохте / липсвахте ми още от 10часа на магистралата/причини винаги е имало и през миналите години - според мен - за 2 месеца и по 2лв на ден за бензин всеки би се мотивирал да отдели, когато е за национална среща.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Цялата тая тема не се вързва с атмосферата на "след национална среща" :P И аз имах работа и то не малко,но от както се пусна темата  знаех,че ще съм на среща където и да е,когато и да е :P Брат ми на два пъти обръща графика на колегите си с главата на долу само и само да дойде.Драгича остави ресторанта само и само за да дойде.DjSprite си имаше заместник само и само да дойде.Емко остави работата и жена си с детето само и само да дойде.Всеки можеше да направи някъкви жертви...имах те около 2 месеца за подготовка.Да не говоря че някой от най-големите празнодумковци не дойдоха а се биеха в гърдите,че ще са там :D

<{POST_SNAPBACK}>

:dj::spoko: за това бях пуснал темата преди много време за да може всеки да си подреди нещата в работата и финансите,ако е от такова естество проблема.разбира се че винаги се получават и неща в последния момент.но такова мероприятие се прави по веднъж в годината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Цялата тая тема не се вързва с атмосферата на "след национална среща" :P И аз имах работа и то не малко,но от както се пусна темата  знаех,че ще съм на среща където и да е,когато и да е :P Брат ми на два пъти обръща графика на колегите си с главата на долу само и само да дойде.Драгича остави ресторанта само и само за да дойде.DjSprite си имаше заместник само и само да дойде.Емко остави работата и жена си с детето само и само да дойде.Всеки можеше да направи някъкви жертви...имах те около 2 месеца за подготовка.Да не говоря че някой от най-големите празнодумковци не дойдоха а се биеха в гърдите,че ще са там :D

<{POST_SNAPBACK}>

:dj::spoko: за това бях пуснал темата преди много време за да може всеки да си подреди нещата в работата и финансите,ако е от такова естество проблема.разбира се че винаги се получават и неща в последния момент.но такова мероприятие се прави по веднъж в годината.

<{POST_SNAPBACK}>

Е за това по дваж :P

Обърнахте го в друг спор , в крайна сметка който съжалява ,че не е дошъл си е виновен сам за себе си !!! и да се сърди на себе си !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Да, наистина според мен беше малко фрапиращо.. очаквам да прочета нещо интересно след натоварения ден а пред мен.. един голям.. надпис.Както и да е, аз дори не съм заявявал, че ще идвам. Повярвайте ми, исках да дойда но нямаше с кой.. все пак нямам още кола заради годините, на които съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80

Това със спирането на форума беше гадно спор няма,а всеки,който не е отишъл съм обеден,че си е имал причина дали финансова или друга,аз лично бях на работа.И наистина трябваше съобщенето да бъде написано на кирелица,а не на маймуница :dj: ,защото тук нали така се пише.За първи път,когато писах във форума беше на латиница и веднага ме здъвкаха,а сега и администраторите пишат на латиница и на никой не му прави впечатление освен на C_I_V_I_C.А дори и на някой да му е направило гледа да си претрае за да не го спрат от форума.П.П.наистина съжалявам,че това е една от темите след националната среща.Еми това е ще се видиме есента. :spoko::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Това със спирането на форума беше гадно спор няма,а всеки,който не е отишъл съм обеден,че си е имал причина дали финансова или друга,аз лично бях на работа.И наистина трябваше съобщенето да бъде написано на кирелица,а не на маймуница :D ,защото тук нали така се пише.За първи път,когато писах във форума беше на латиница и веднага ме здъвкаха,а сега и администраторите пишат на латиница и на никой не му прави впечатление освен на C_I_V_I_C.А дори и на някой да му е направило гледа да си претрае за да не го спрат от форума.

П.П.наистина съжалявам,че това е една от темите след националната среща.

Еми това е ще се видиме есента. :P  :spoko:

<{POST_SNAPBACK}>

:dj:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Това със спирането на форума беше гадно спор няма,а всеки,който не е отишъл съм обеден,че си е имал причина дали финансова или друга,аз лично бях на работа.И наистина трябваше съобщенето да бъде написано на кирелица,а не на маймуница :) ,защото тук нали така се пише.За първи път,когато писах във форума беше на латиница и веднага ме здъвкаха,а сега и администраторите пишат на латиница и на никой не му прави впечатление освен на C_I_V_I_C.А дори и на някой да му е направило гледа да си претрае за да не го спрат от форума.

П.П.наистина съжалявам,че това е една от темите след националната среща.

Еми това е ще се видиме есента. :D  :)

<{POST_SNAPBACK}>

:D

<{POST_SNAPBACK}>

:) добре казано ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Бях си обе6тал да не сера пове4е в темите и да пи6а само в купува продава ама не можах да са сдържа........ГОЛЯМ ТА6АК СТЕЕЕ 1700 4овека регистриерани 'ХОНДАДЖИИ' и от тях 30 които заделили със зверски ли6ения по 100 кинта за да дойдат.Някой да ва е питал 6то не сте до6ли??????Оревахте орталъка...останали без форум,верно можехте да пи6ете в супер интересните теми "как да си сменя 4иста4ката или с кво масло и от къде,накладки ,как ви горят колите като РЪ4КАТЕ, и тем подобни бози.Ама явно сте мноо големи на пове4е от 20 км не ви са мърда,нали са ви мноо икономи4ни колите :) 14 4аса стоях на сре6тата и не съжалявам и за минута.Тенкс на тея които дойдоха и на Крелиона специално(местото е супер,само кръ4мата отваря мноо късно :) )Някой ако изка да наема ероти4на танциорка да са обръ6та към Ти6о,оня е звезда :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Бях си обе6тал да не сера пове4е в темите и да пи6а само в купува продава ама не можах да са сдържа........

ГОЛЯМ ТА6АК СТЕЕЕ 1700 4овека регистриерани 'ХОНДАДЖИИ' и от тях 30 които заделили със зверски ли6ения по 100 кинта за да дойдат.

Някой да ва е питал 6то не сте до6ли??????

Оревахте орталъка...останали без форум,верно можехте да пи6ете в супер интересните теми "как да си сменя 4иста4ката или с кво масло и от къде,накладки ,как ви горят колите като РЪ4КАТЕ, и тем подобни бози.

Ама явно сте мноо големи на пове4е от 20 км не ви са мърда,нали са ви мноо икономи4ни колите :)

14 4аса стоях на сре6тата и не съжалявам и за минута.Тенкс на тея които дойдоха и на Крелиона специално(местото е супер,само кръ4мата отваря мноо късно :) )

Някой ако изка да наема ероти4на танциорка да са обръ6та към Ти6о,оня е звезда :)

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Преди да прочетете мойто мнение прочетете още веднъж мнението на Драгич защото и мене ми завряха .............Следваща среща без капаро не трябва да се провежда,било то и 5лв.2 години се реве за среща по средата на страната и когато е точно по средата се събираме 3-но по малко от предишните.Местото на срещата е невероятно и като природа и като леглова база и като обслужващ персонал.....Та какво беше нямали сте форум за 1 ден и рев до небето.Като ви спре нета на кой ревете.Неможахте да допълните темата "Назлобяване на Магистралата или както там се казваше"Доста хора в тоя форум могата само ин-директно да лаят,когато дойде ред да се видим и да седнем на една маса всеки си има основателна причина.Форума не работи около 30 часа поради основателна причина.Други въпроси има ли ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone
:) аре стига сте се карали :D вярно и аз много се точех за срещата ама я пропуснах ;) но мисля че няма смисъл да се задълбава :) и стига с тва делене че ставаме за смях :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Aз до последно не знаех дали ще дойда, и в крайна сметка си останах в София...ДА, казах че ще дойда, но не можах :) виновен съм :) ИЗВИНЯВАМ СЕ на всички, че Ви подведох и най-вече на един човек....той си знае кой е!!!:) Ще се реванширам!пп:Не е нужно да се караме за такива дребни неща, като спирането на форума...ами ако от клуб Форд примерно, се бяха наговорили да ни ос**** форумчето?!?Кой щеше да се оправя?пп2:Всички сме от един отбор!!!Не го забравяйте! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite
Отговорено (Редактирано)

Аз също пиша рядко в такива теми ....но напълно подкрепям Драги4а и Хронос ... :) много хора тук отварят тоя форум само да пишат глупости или да се заяждат ...не виждам смисъл ...абе пийнал си администратора(което си е съвсем нормално на такава среща) ...и решил да се пошегува ...ама май много малко са разбрали за какво става дума :) ае мир да има ..оби4айте се бе хора :):D

Редактирано от DjSprite

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

Бях си обе6тал да не сера пове4е в темите и да пи6а само в купува продава ама не можах да са сдържа........

ГОЛЯМ ТА6АК СТЕЕЕ 1700 4овека регистриерани 'ХОНДАДЖИИ' и от тях 30 които заделили със зверски ли6ения по 100 кинта за да дойдат.

Оревахте орталъка...останали без форум,верно можехте да пи6ете в супер интересните теми "как да си сменя 4иста4ката или с кво масло и от къде,накладки ,как ви горят колите като РЪ4КАТЕ, и тем подобни бози.

Ама явно сте мноо големи на пове4е от 20 км не ви са мърда,нали са ви мноо икономи4ни колите :)

14 4аса стоях на сре6тата и не съжалявам и за минута.Тенкс на тея които дойдоха и на Крелиона специално(местото е супер,само кръ4мата отваря мноо късно :) )

Някой ако изка да наема ероти4на танциорка да са обръ6та към Ти6о,оня е звезда ;)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Тва направо ме закопа :D ....има истина тука но мисля че има хора който са имали уважителни причини да не дойдат..но да кой ли ги пита... другия път ще пратя друг на изпит....и аз още съжалявам че не дойдох.....а доколкото 1700-те хора който пишели глупости...еми чувствам се тъп заради това което написа...щото аз съм на 19 години...и а кажи ми мога ли аз знам колкото ти знаеш дай ся да не пиша...от тука съм научил почти всичко за колите и хондите ...а доколкото спряния форум мисля че не е болка за умиране...спрян е спрян е...точка по въпроса ...защо тря само да са заяждате...съхондаджии сме бре...мир да има хора :) Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Драгича остави ресторанта само и само за да дойде:)

<{POST_SNAPBACK}>

Драги4а МИ остави ресторанта за да дойде ;)

Ама явно сте мноо големи на пове4е от 20 км не ви са мърда,нали са ви мноо икономи4ни колите :D

14 4аса стоях на сре6тата и не съжалявам и за минута.Тенкс на тея които дойдоха и на Крелиона специално(местото е супер,само кръ4мата отваря мноо късно :D )

Някой ако изка да наема ероти4на танциорка да са обръ6та към Ти6о,оня е звезда ;)

<{POST_SNAPBACK}>

широко им е около врата на тия ресторантьори :)

Аз също пиша рядко в такива теми ....но напълно подкрепям  Драги4а и Хронос ... ;) много хора тук отварят тоя форум само да пишат глупости или да се заяждат ...не виждам смисъл ...

абе пийнал си администратора(което си е съвсем нормално на такава среща) ...и решил да се пошегува ...ама май много малко са разбрали за какво става дума  ;)

ае мир да има ..оби4айте се бе хора  ;)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

незнам кой пише глупости --- 4акам ти шведките от месеци

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Аз също пиша рядко в такива теми ....но напълно подкрепям  Драги4а и Хронос ... :) много хора тук отварят тоя форум само да пишат глупости или да се заяждат ...не виждам смисъл ...

абе пийнал си администратора(което си е съвсем нормално на такава среща) ...и решил да се пошегува ...ама май много малко са разбрали за какво става дума  :)

ае мир да има ..оби4айте се бе хора  :)  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Много добре казано ..

аз също пиша вече рядко ...

но една от важните причини е че в форума само глупости почнаха да се пишат.

Искам да ви помоля ... като започвате чат в темите, или обсъждате колко лоша е някоя кола без да сте я виждали - замисляите се хора ... така не помагате на никой, дори и на себе си

Съжалявам че беше спрян форума ...

Но ще ви помоля и вас

КОГАТО ПИШЕТЕ ВЪВ ФОРУМА, ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Огорчен съм от наблюдаваното тук. Ако някой е поел ангажимент към някого и не го е изпълнил, то най- доброто нещо тогава си е човешко извинвние - такива имаше и от двете страни. Ако продължим по същия начин само ще нагнетим излишно още напрежение. Предлагам да се поспрем в нападките. Ако на някого това не му е достатъчно - има си лични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Огорчен съм от наблюдаваното тук. Ако някой е поел ангажимент към някого и не го е изпълнил, то най- доброто нещо тогава си е човешко извинвние - такива имаше и от двете страни. Ако продължим по същия начин само ще нагнетим излишно още напрежение. Предлагам да се поспрем в нападките. Ако на някого това не му е достатъчно - има си лични.

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Мисля , че проблема се изясни и ако сме достатъчно зрели ( всички ) няма да обръщаме внимание на темата , защото започнаха да се говорят глупости !!!! Проблема се разреши , точка !!!

Ся всеки на който нещу му е криво почна да пише , както каза колегата давайте на лични , че някой ще се обиди без да се е отнасяло за него :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Не знам дали АЗ имам право да коментирам. :) Защото: 1.Не дойдох на националната.Но не съм и заявявал че ще идвам.Дали причините ми са основателни е въпрос на гледна точка.2.Освен всичко друго не съм и толкова активен "форумист",просто нямам време.От друга страна познавам супер здрави фенове на марката,които въобще не се вълнуват от интернет и форуми.Но това е друга тема.Мисълта ми е- спрете да се карате-тъпо е.Всички сме различни хора и няма угода на всички.Организирал съм разни мероприятия и знам за какво става въпрос.А от тези 1800 форумисти колко са истински,един Господ знае.Нека всички дето реват че нямало ден и нещо форум да си припомнят,че този същия форум е направен на добра воля.АЗ поне не съм помогнал с нищичко за неговото съществуване.Така че не мисля че мога да имам каквито и да било претенции.Много ми е интересно ако нямаше нет мама му стара как щяхте да се дърлите като най-вероятно нямаше дори да се познаваме. :) .Така че по-кротко.Айде всички със здраве. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Е не съм съгласен, че който не е дошъл няма право да недоволства за форума или каквото и да било.Всички много добре знаем, че нещата бяха малко по-различни при тази среща. Първо се смени мястото без анкета, после датата.... Не казвам нещо против това - да случва се. Но замислете се, че това не е никак малка причина някой да не дойде, дори първоначално да се е записал. Някой може да се е отказал заради мястото, друг (като мен) заради ангажименти на втората дата. Не мисля че е коректно така да се обвиняват хората без да се знят причините им. А за спирането на форума - ами що да не се оплачат хората. Като не дошли, дай да им го спрем да им е гадно така ли? А и имаше доста важни теми, заради които смятам че стана проблема. Видяхте че имаше тема за среща в Пазарджик и моето предложение за софиянци, които на косъм се разминаха от провал заради спирането на форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FrAnTiC

Е не съм съгласен, че който не е дошъл няма право да недоволства за форума или каквото и да било.

Всички много добре знаем, че нещата бяха малко по-различни при тази среща. Първо се смени мястото без анкета, после датата.... Не казвам нещо против това - да случва се. Но замислете се, че това не е никак малка причина някой да не дойде, дори първоначално да се е записал. Някой може да се е отказал заради мястото, друг (като мен) заради ангажименти на втората дата. Не мисля че е коректно така да се обвиняват хората без да се знят причините им.

А за спирането на форума - ами що да не се оплачат хората. Като не дошли, дай да им го спрем да им е гадно така ли?

А и имаше доста важни теми, заради които смятам че стана проблема. Видяхте че имаше тема за среща в Пазарджик и моето предложение за софиянци, които на косъм се разминаха от провал заради спирането на форума.

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

нещо почнахме да се дуеме много не мислите ли а? секи си налага мнението и се прави на интересен секи има право да каже какво мисли по вапроса и другите да го приемат по нормален начин тук сме с общ интерес всички: ХОНДА и трябва да сме задружни и да си решаваме проблемите спокойно без да се дранкаме трябва да има колектив нали уж сме едно голямо семейство ае да се поуспокоите малко и да гледаме напрад срещата мина и тва е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Е не съм съгласен, че който не е дошъл няма право да недоволства за форума или каквото и да било.

Всички много добре знаем, че нещата бяха малко по-различни при тази среща. Първо се смени мястото без анкета, после датата.... Не казвам нещо против това - да случва се. Но замислете се, че това не е никак малка причина някой да не дойде, дори първоначално да се е записал. Някой може да се е отказал заради мястото, друг (като мен) заради ангажименти на втората дата. Не мисля че е коректно така да се обвиняват хората без да се знят причините им.

А за спирането на форума - ами що да не се оплачат хората. Като не дошли, дай да им го спрем да им е гадно така ли?

А и имаше доста важни теми, заради които смятам че стана проблема. Видяхте че имаше тема за среща в Пазарджик и моето предложение за софиянци, които на косъм се разминаха от провал заради спирането на форума.

<{POST_SNAPBACK}>

да и аз мисля ,че до голяма степен на много хора попречи смяната на датата :) и вобще не се направи гласуване за мястото ;)

общо взето тези хора които подкрепиха темата след смяната на датата (мисля ,че бяхте 35-6) явно сте си били само вие :)

не си мислете ,че и намен не ми се идваше на срещата ;) но на тази дата си имах работа ;) а и няма смисъл да ви се обяснявам и извинявам :) аз го казах няколко пъти ,че няма да доида :D

а и ви моля не се заяждаите и караите за това ;) нека всеки да си каже мнението по въпроса без да се отправят лични нападки :D

все пак всеки има право на мнение ;)

но и аз неразбрах каква беше добрата и положителна страна от спирането на форома било то и за 30часа :);)

и с мир ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Хайде сега, всички ГРУПОВО да спрем да се дърлим. Изказахме си мненията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...