Jump to content
McGrady

Помощ при закупуването на кола

Recommended Posts

Търся си усилено кола до 3-4 хиляди лева. От толкова много изчетено по форумите се спрях на хонда сивик , тъй като имат добър разход на гориво , здрави са , а и за капак на това са и пъргави. Искам да попитам 1.4 бензин 90 конски сили добър избор на двигател ли е ? Искам когато се натоварим 4 души с багаж да не умира колата , а да се изпреварва спокойно на 4 скорост. И ако може да ми кажете голяма ли е разликата в комфорта при седан и хечбек. Гледам една оферта в мобилето http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11305989641089485&f1=details и се чуда дали за тия пари ще е някоя кошница ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър избор колега но изпреварването винаги на 4 или 3 та.Скоро търсихме кола на един приятел и тази ми допадна особено.Лек пазарлък от около 300-400 лв и готово.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,ако търсиш комфорт за предпочитане е седана.Разликата е в по голямото междуосие,масата на автомобила и 4 врати.Иначе хеча от мобилето изглежда много прилично и цената също.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един съвет,от личен опит вземи си с двигател от 1,5 нагоре,особено ако ще е седан ;) ,инъче разликата между-стани да седна и 4-вратия автомобил мисля е излишен коментар,късмет с избора! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата е като жената трябва дати грабне окото от пьрвия пьт другото сие чист кьсмет

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...