Jump to content
Guest Tino

Още една бройка...

Recommended Posts

Guest Tino

Мислих къде да пиша темата , дано да е правилното място тука :cry: Та като си се прибирах преди 4 часа от София покрай мене профуча една красавица в сребристо с надпис на задния стоп NSX :shutup::no::no:

Виждал съм и преди на живо , но в движение е друга работа :/ за негово и мое съжаление беше спрен преди Пазарджик за превишена скрост ( дано не са го глобили сериозно ) и до пловди не ме настигна за мое още по-голямо съжаление :/ да ви го снимам , беше със софийска регистрациа СА 65... нещо си там :ermm: много ме израдва колата :boo:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

Мислих къде да пиша темата , дано да е правилното място тука :cry: Та като си се прибирах преди 4 часа от София покрай мене профуча една красавица в сребристо с надпис на задния стоп NSX  :no:  :no:  :/

Виждал съм и преди на живо , но в движение е друга работа ;) за негово и мое съжаление беше спрен преди Пазарджик за превишена скрост ( дано не са го глобили сериозно ) и до пловди не ме настигна за мое още по-голямо съжаление  :/  да ви го снимам , беше със софийска регистрациа СА 65... нещо си там  :shutup:  много ме израдва колата  :/

<{POST_SNAPBACK}>

що не го подразни малко с твойта д15-ка да покаже какво може този звер..напрао е като :ermm: на пътя...аз съм виждал само червения и един черен в германия...караше пред нас...знам кво е чувството :P ... такива коли не ща да видждам докато карам....леко се позаплесвам :boo::P Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Мислих къде да пиша темата , дано да е правилното място тука :) Та като си се прибирах преди 4 часа от София покрай мене профуча една красавица в сребристо с надпис на задния стоп NSX  :D  :)  :)

Виждал съм и преди на живо , но в движение е друга работа ;) за негово и мое съжаление беше спрен преди Пазарджик за превишена скрост ( дано не са го глобили сериозно ) и до пловди не ме настигна за мое още по-голямо съжаление  :(  да ви го снимам , беше със софийска регистрациа СА 65... нещо си там  :)  много ме израдва колата  :)

<{POST_SNAPBACK}>

що не го подразни малко с твойта д15-ка да покаже какво може този звер..напрао е като :) на пътя...аз съм виждал само червения и един черен в германия...караше пред нас...знам кво е чувството :D ... такива коли не ща да видждам докато карам....леко се позаплесвам :D:D

<{POST_SNAPBACK}>

Бях с Шътъла , а той горкия ако му даваш газ и се спира :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234
Отговорено (Редактирано)

Бях с Шътъла , а той горкия ако му даваш газ  и се спира  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Тино, ами така ще е човек, като го downgrade-ваш добичето. Аз се чудя как още те трае, би трябвало да не може да те гледа даже! :) Редактирано от iceman1234

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...