Jump to content
Brigada

!Помощ откраднато автомобилно озвучение!

Recommended Posts

На 03.06.2011 в гр. Варна на паркинга пред КПП-то на ВВМУ"Н.Й.Вапцаров" в непосредствена близост до двореца на културата и спорта посред бял ден ми беше разбита колата и от нея откраднато следното автомобилно озвучение:

Плеар Alpine CDA-9886R

Публикувано изображение

Усилвател Audio System F2-300

Публикувано изображение

Баскаса с приблизителни размери 35х35х40 с говорител Alpine SWR-1242R

Публикувано изображение

Кондензатор Audison Conection BSF 13

Публикувано изображение

Музиката съм си я събирал и правил с много любов и желание и освен немалката парична стойност, има и доста голяма сантиментална стойност за мен.

Компонентите не са много популярни и често срещани сред масовото автомобилното озвучение и биха направили веднага впечатление.

Моля ако някой види някъде следните неща или чуе за продажбата на същите да се свърже с мен на лично съобщение, GSM: 0895 440 642 или Skype: i_v_4_o

Знам, че каузата е обречена, но все пак реших да пусна тема във форума с надеждата, че може да се намери някаква информация.

Ще бъда изключително благодарен на всеки, който би могъл да помогне, и ако нещата се развият благополучно и откраднатото бъде намерено ще има парично възнаграждение за оказалия съдействие.

Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е гати във Варна наглите кражби зачестиха,но за такова нещо за пръв път чувам:blink:.Жалко,че не съм от Варна колега,но много вероятно е да изскочат тия неща в София.Ще си отварям очите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега, обаждай се в полицията и започвай да се оглеждаш за тях по заложните къщи, ако си ги познаеш някъде и имаш с какво да докажеш, че са твои дори и гаранционни карти ще си ги прибереш.....но е напълно възможно, както казва колегата над мен да са хвръкнали към някой друг град Сори за случилото се и късмет, дано се намерят

Редактирано от Micho
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви много. На мен надеждата ми е да изкочат из нета, лошото е че не съм от Варна, а от Бургас и нямам много възможности и познати във Варна. Студент съм във Варна и случката стана на последния ми семестриален изпит, за 4 години нищо не стана, че точно сега в последния ден, какво да говоря марко тотевски касмет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влизаш в тунинг.бг и почваш да дебнеш(в раздела продава аудио) някои да ги пусне за продан(има я тази вероятност) !.(според мен си бил нарочен ) . :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами преглеждам ги аз редовно форумите и дано да изпадне нещо. Явно наистина е била набелязана колата, въпреки че винаги съм се старал преди да паркирам където и да е да не правя впечатление с музиката, като доста преди това съм си я намалял.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да си се похвалил на грешни хора :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...