Guest Demon #1 Публикувано 9 Юни, 2006 Наистина лош късмет, но явно се случва и при едни от най-скъпите автомобили! link: Представяне на Bugatti Voeron. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #2 Отговорено 9 Юни, 2006 вярно Том Круз никога не е блестял с интелектуалните си заложби, ама чак пък една врата да не може да си отвориНо нищо чудно ако е с keyless entry колата, като се отдалечиш от нея (задната броня е на цели 16 цилиндъра и 4 турбота разстояние от купето и да се е заключила колата И после с каква злоба трясна вратата, която струва повече от цялата ми кола! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Yama #3 Отговорено 9 Юни, 2006 И после с каква злоба трясна вратата, която струва повече от цялата ми кола! <{POST_SNAPBACK}> Може изначално да не си е падал по VW и сега напиращите чувства да са избили ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #4 Отговорено 9 Юни, 2006 Абе не знам дали г-н Круз е тъп ама тия олигофрени от VW пак оплескаха нещата Типично за тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #5 Отговорено 9 Юни, 2006 Наистина лош късмет, но явно се случва и при едни от най-скъпите автомобили! link: Представяне на Bugatti Voeron. <{POST_SNAPBACK}> Нищо чудно ако механизма е взаимстван то VW, те от край време не магат да си направят качествени дръжки ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове